Kijkbuiskansen: Feuten en Top Gear

30-01-2012 18:00

Feuten, NED3, 20:25 uur – Lekker hoor, die Hanna Verboom. Vanavond gaat seizoen 2 van Feuten bij BNN van start. De brallende ballen van H.S.C Mercurius en hun pappies gaan weer helemaal los. ‘Staat m’n zoontjelief op het punt praeses te wurden, en nu zit hij op de biechtstoel! Het is gudverdurrie een schande.’ Bij BNN zagen ze ook wel dat zuipen, neuken en feuten vernederen niet genoeg stof opleverde voor een volwaardige serie, dus gooiden ze er al snel wat moord en doodslag tegenaan. Een mooi maar wat hysterisch inkijkje in een guurrechtse (jongeren)wereld waar menig corpsbal wordt klaargestoomd om VVD’er te worden. En nu zuipen kutfeut!

Online: Top Gear is terug

Gisteren is het achttiende seizoen van Top Gear van start gegaan.  Er staat van alles op het programma, zoals tripjes naar India, de VS voor Nascar en Zweden. De heren gaan ook in China Chinese auto’s testen. In de aflevering van gisteren was will.i.am te gast. Verder gingen Jeremy, Richard en James naar Italië voor een Supercar Shootout in respectievelijk een Lamborghini Aventador, McLaren MP4-12C en Noble M600. S18E01.

Ook leuk: The Jonathan Ross show, met Kermit the Frog, Miss Piggy, Hugh Bonneville, Jack Whitehall en Arctic Monkeys S02E04.

Verder vers: Californication S05E04. Family Guy S10E12. Once Upon A Time S01E11. Napoleon Dynamite S01E03. The Simpsons S23E11.