TPOok!

 
Video

Ene Bernd Ebbo Visser op het Binnenhof (video)

Er waart een nieuwe luis in de pels rond op het Binnenhof: ene Bernd Ebbo Visser, bekend van Occupy en witte lepels. In deze eerste aflevering een ontmoeting met Gerrit Holdijk – fractievoorzitter van de SGP in de Eerste Kamer – over het verschil tussen het Nederlandse Lager- en Hogerhuis. Ook een gesprek met de Litouwse premier Andrius Kubilius over Nederland. Jan Marijnissen blijkt ondertussen fotomodel geworden en Defensieminister Hans Hillen spreekt over de staat van het koninkrijk. Bonus: Mark Rutte die het gezellig heeft.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.