Rondje van Pavlov’s blogback

01-02-2012 21:00

The Sweded Menace
Star Wars: A New Hope werd al door duizenden mensen nagemaakt in de versie van ‘creative technolgist’ Casey Pugh, maar de allerslechtste film van de twee trilogieën had nog niet echt een sweded-versie. Tot nu, geniet van The Phantom Menace – met minder geld gemaakt en nu al beter dan het origineel!

Nieuwe Watchmen op papier
Voor sommige fans zal het vloeken in de kerk zijn, nieuwe comics gebaseerd op het allerbeste en meest invloedrijke stripboek allertijden: Watchmen (trailer). De geruchten werden in 2010 al bevestigd door co-creator Alan Moore, maar die spuugt tegenwoordig op alles wat Watchmen is. Maar voor wie geen genoeg van Watchmen kan krijgen, moet hier meer lezen over de zeven nieuwe series geschreven en geïllustreerd door the industry’s finest.

Schapen-cycloon
Dat krijg je dus als je schapen gaat zitten klonen. Dan krijg je op een gegeven moment dit soort doorgedraaide, doorgefokte bizarro-schapen:

http://youtu.be/aSuaDmi7cmU

Modern warfare volgens Churchill
Winston Churchill deed meer dan alleen maar nazi’s stompen en sigaren roken. Vandaag bleek dat de beste man in 1924 al de drones voorspelde die de VS op dit moment in bijvoorbeeld Pakistan en Jemen inzet. Opperbaas Churchill had nogal een grote fantasie, ontaardde Wired uit de archieven van de Journal of The Churchill Center and The International Churchill Societies (pdf).

Heroes boven NYC
“Look, up in the sky! It’s a bird, it’s a plane, it’s a human-shaped RC plane!” De gasten in het onderstaande filmpje doen even een aflevering van Heroes na. Met hun zelfgebouwde vliegtuigjes in de vorm van mensen laten ze de voetgangers in New York in verbazing achter.

Iran poept op het internet
Wat een partypoopers in Iran zeg. Ben je webdeveloper en wordt jouw code (zonder toestemming) gebruikt door een pornosite, word je terloops door de autoriteiten ter dood veroordeeld. Maar zelfs het opzetten van een simpel potje ‘Hot or not’ kan je een one-way trip richting gevangenis opleveren. En vergeet die arme barbies in Iran niet, die mogen ook al niks.