Lekker studeren? Word zwanger!

03-02-2012 16:40

Eigenlijk is de oplossing om onder de langstudeerdersboete uit te komen vrij simpel. De oplossing om carrière te maken met niet al te hoge stulangdieschuld. De oplossing om tóch een hypotheek te krijgen na je studie omdat je schulden mee vallen. Bovenal, het is de oplossing om onze kenniseconomie intact te houden. Je hebt maar één goede kwak zaad nodig.

Stel je eens voor. Je bent student zoals alle anderen. Alleen iets anders:  Je krijgt een riante woning toegewezen, niet al te ver van de collegezalen vandaan. Eigen royale keuken waar alleen jouw afwas in torens gestapeld wordt. Een toilet waar alleen jij je ding doet. Een douche waarin alleen jouw haren in het putje liggen.

Bovendien krijg je bovenop je basisbeurs een aanvullende beurs. Hier bovenop krijg je nog een extra toelage van ongeveer 500 euro en de mogelijkheid om maximaal bij te lenen.Gratis toegang tot bepaalde voorzieningen, waar normale gezinnen met twee inkomens bijna een heel inkomen voor inleveren. Tevens mag je gebruik blijven maken van gratis toegang tot het openbaar vervoer. Last, but surely not least: je komt niet in aanmerking voor de langstudeerdersboete. Dit klinkt toch te mooi om waar te zijn?

Het enige wat hiervoor nodig is, is een ejaculatie die resulteert in een succesvolle bevruchting. In ruil hiervoor krijg je extra financiële voorzieningen. Word je buitengesloten van de langstudeerdersboete. Kun je je kind gratis droppen bij de kinderopvang en krijg je een penthouse tegen het laagste tarief toegewezen.

Kortom beste mensen, zorg dat onze kenniseconomie behouden blijft. Zorg dat tenminste een deel van deze bevolking haar master kan halen. Lieve mannen, help de studentes en onze maatschappij. Doneer uw zaad.

Giselle Schellekens studeert, doet iets bij de PvdA en denkt toch regelmatig aan creatieve oplossingen voor de studieschuld. Gelukkig drinkt ze te graag bier.