Rondje van Pavlov’s blogback

15-02-2012 21:00

Iron Sky
Nazi’s en science fiction. What more can we say? Bekijk hier de awesome Iron Sky-trailer:

Obama’s army
Denk je eraan een coupe te plegen in de VS? Denk dat plannetje nog maar een keer goed door. Obama heeft een eigen legereenheid tot zijn beschikking om juist dat te voorkomen. Dit zijn de elite-troepen die onder andren Osama bin Laden naar het hiernamaals schoten, zo onthullen Marc Ambinder en D.B. Grady in hun nieuwe boek The Command: Deep Inside the President’s Secret Army.

Slayer Abe
Wie denkt dat Abraham Lincoln alleen maar de slavernij afschafte in de VS, heeft het mis. De man beschermde de mensheid, gekleurd of blank, tegen de plaag die vampieren heet. Eindelijk wordt het echte verhaal van de zestiende Amerikaanse president verteld, geschreven in vampierenbloed.

Zombie Go Boom
Als we het hebben over vampieren, zijn zombies nooit ver weg. Bij game-kanaal Machinima hebben ze een leuke serie over zombie-gerelateerde “wat als”-scenario’s: Zombie Go Boom! In dit filmpje laten de lieve jongens en meisjes zien dat als je ammo op is, je ook gewoon met de kolf van je geweer “de pain kan brengen.” Hier kun je meer tips vinden voor een aanstaande zombiepocalypse. Enjoy!

WO III
Kijk, het onderstaande filmpje is gemaakt door godsdienstgekkies. Eerlijk is eerlijk. Maar het is nog best een geslaagd filmpje over de start van een oorlog in het Midden-Oosten. Vervang de taal in het filmpje van Hebreeuws naar Arabisch of Amerikaans en je pakt de angst in alle betrokken kampen.