WarRoom

BKB Super Tuesday President’s Night & All American Breakfast. Win kaarten!!!

28-02-2012 14:00

Het Kick Off event van BKB’s President’s Night was een groot succes. Volgende week is het al weer Super Tuesday en dus is het tijd voor een nieuw evenement, dit keer niet ‘s avonds, maar een ontbijt in de Koninklijke Foyer van de Stadsschouwburg in Amsterdam the morning after. Onder het genot van pancakes en scambled eggs worden de resultaten doorgesproken en wordt de nodige duiding geboden. Een All American Breakfast dus.

Twan Huys zal de duiding verzorgen, net als de chef buitenland van de Volkskrant Bert Lanting. Er is weer een live verbinding met Eelco Bosch van Rosenthal en de WarRoom’s eigen expert in framing Sarah Gagestein schuift ook aan. Campagne-experts Kay van der Linde, Erik van Bruggen en Hans Anker zullen met elkaar in gesprek gaan en de hoofdredacteur van de WarRoom, generaal Adriaan Andringa komt ook nog voorbij. Een sterke line-up, dus jij wil erbij zijn.

Dat kan, want de WarRoom geeft twee vrijkaarten weg! Wat moet je daar voor doen? Laten zien dat je een political junkie bent. Echte verslaafden aan Amerikaanse politiek kennen de serie The West Wing uit hun hoofd en weten precies wat de volledige voornaam van de White House Press Secratary in die serie is, die later Chief of Staff wordt. De eerste die haar correcte en volledige naam in de reacties onder deze post achterlaat wint twee vrijkaarten.