Kijkbuiskansen: Pim Fortuyn en hoeren moeten zelf hun anticonceptie betalen

06-03-2012 18:00

De dag dat Pim Fortuyn won, NED2, 20:15 uur – Documentaire over het beruchte ‘debat’ tussen onder meer Pim Fortuyn, Ad Melkert en Hans Dijkstal, op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen 2002, geleid door Paul Witteman. Het debat vond precies tien jaar geleden plaats, en zette Fortuyn definitief op de kaart als underdog, razend populair bij het volk maar genegeerd en uitgekotst door gevestigde politici. Melkert was lijsttrekker voor de PvdA, en gedoodverfd premier, totdat de LPF voorman roet in het eten kwam gooien. De sociaal-democraat weigerde Fortuyn aan te kijken, direct aan te spreken of zelfs maar een hand te geven. In DWDD onthulde Witteman al dat het haantje Melkert expres later dan Fortuyn wilde verschijnen, en dat hij als enige niet wilde meewerken aan de docu van vanavond. Melkert verdween niet lang daarna van het politieke toneel en ook tussen de VVD en wijlen Hans Dijkstal kwam het niet meer goed. Bindende kijktip.

Online: The Walking Dead

Goed nieuws: Terra Nova is gestopt. De zo gehypte maar ondraaglijk saai en slechte serie keert niet terug. Onze favoriet van het moment The Walking Dead komt wel met een nieuw seizoen en de geruchtenmachine draait op volle toeren. Alle kijkbuiskansengrijpers zijn natuurlijk helemaal bij met deze serie en keken gisteren naar de ontroerende edoch enge aflevering S02E11. Er is vast een sneak peak voor volgende week. Let op: er zijn nog maar twee afleveringen tot de finale.

Vers: Alcatraz S0110. Little Mosque On The Prairie S06E08.Skins S06E07. Smash S01E05.

The Daily Show: Radiopresentator Rush Limbaugh heeft een jonge studente voor hoer uitgescholden en de Republikeinse kandidaten vinden dat best – bizar item over de pil en betaald worden om seks te hebben. Buitenlandcorrespondent John Oliver vraagt zich af waarom Palestina lid wil zijn van de VN. Te gast is minister Shaun Donovan (Housing & Urban Development).

The Colbert Report: Stephen vindt dat Limbaugh een punt heeft. Als slet én prostitutee, zou je je eigen anticonceptatie moeten kunnen betalen. Ook vrouwelijke atleten worden in de VS uitgescholden. Te gast is Broadway-ster Audra McDonald.