Rondje van Pavlov’s blogback

07-03-2012 21:00


Het intro van Teenage Mutant Ninja Turtles in stop-motion uitgebeeld met de action figures. Nuff Said!

Mob-blocker
Moralfags heb je overal. Dat blijkt uit dit nieuwsitem van NBC Philadelphia. Een of andere fatsoensrukker stoort zich aan het telefoongebruik in de bus, dus hop stoort hij het hele telefoonverkeer. ‘Zeau, lekker rustig in de bus. Nou en dat de communicatiesystemen van ambulances en politie ook niet meer werken!’ Deze fatsoenlijke en degelijke meneer heeft tenminste geheel anoniem en zijn eigen grillen volgend, de mensheid een lesje geleerd in zijn megalomane hoofd. Fatsoen moet je doen!

‘Die TSA omzeil je zo’
Let op! Tip voor terroristen. Nee wacht, dat was niet helemaal het juiste intro. Ahum, de jongeman in het onderstaande filmpje laat even zien waarom de lichaamsonterende TSA-scanners op vliegvelden in de VS pure geldverspilling waren. Gewoon je wapens op je zij plakken en je bent klaar. Dus weg met die privacyschendende helmachines en geniet van de ‘honderd procent-controles’!

Batman’s Day Out
Zo hebben we de superheld nog nooit gezien; “where’s the beef jerky”-roepend in de supermarkt. Het is dan ook niet de Batman uit Gotham City, maar Toronto. Zijn taak bestaat vooral uit het randomly schreeuwen naar voorbijgangers en smoothies drinken. Je moet wat.

Simpsons doen Game of Thrones
Omdat Game of Thrones de beste serie is sinds het einde van seizoen drie van Californication, komt ie vaak langs bij de blogback. Remember GameofLols? Of de Collegehumor-RPG? Maar deze willen we jullie niet onthouden; de Simpsons parodieerden de intro van GoT en dit was het resultaat:

Rush Limbaugh is nu ook vergif voor de Republikeinen
Rolling Stone-journalist Matt Taibbi schreef eind februari na een debat van de GOP-kandidaten al over het failliet van de Republikeinen. De Grand Ol’Party gaat ten onder aan haar eigen ‘succes’: “No, it was while watching the debates last night that it finally hit me: This is justice. What we have here are chickens coming home to roost. It’s as if all of the American public’s bad habits and perverse obsessions are all coming back to haunt Republican voters in this race: The lack of attention span, the constant demand for instant gratification, the abject hunger for negativity, the utter lack of backbone or constancy (we change our loyalties at the drop of a hat, all it takes is a clever TV ad): these things are all major factors in the spiraling Republican disaster.” Daarmee somde Taibbi toch even mooi de partij op die worstelt om maar een niet-gestoorde/geletterde/erudiete presidentskandidaat af te leveren die hopelijk ooit eens buiten de Amerikaans grenzen is geweest. Wie ook meewerkt aan de vernietiging van de GOP is Rush ‘I’m gonna eat ya’ Limbaugh oftewel ” the most disliked “current affairs personality” in the country“. Volgens Steve Kornacki van Salon bezoedelt het Republikeinse icoon de GOP nog meer dan zij zelf al doet. Op naar de 0 zetels!