Leven

STUDENTEN.DEJAAP ZOEKT CHEF (M/V) DIE VAN WINST MAKEN HOUDT

13-03-2012 12:41

Studenten.dejaap gaat vernieuwen! Samen met een enorm sympathieke commerciële partij gaan we winst maken. En hebben we een maandelijks budget. Wat dat betekent? Dat we dagelijks veel, heel veel, leuke content willen. Content die studenten willen lezen. Of zien, want ook video is meer dan welkom. Hoe meer bezoekers, hoe meer winst, hoe meer budget. Voor jou, jij geniaal studentikoos supertalent dat zit te wachten op extra geld per maand in ruil voor je geleverde talenten. Kortom: GELD VERDIENEN MET SCHRIJVEN? OVER HET LEUKSTE ONDERWERP EVER SCHRIJVEN? EEUWIG ONLINE STUDENT ZIJN? SOLLICITEER NU ALS CHEF BIJ STUDENTEN.DEJAAP!

Wat jij in ieder geval hebt: aantoonbare ervaring in de studentenjournalistiek danwel schrijverij offline en online, een geldige inschrijving bij een hbo of universiteit, humor en als het even kan een fijn netwerk in het studentenmilieu.

Wat wij bieden: een vergoeding per maand in klinkende euro’s, een snel groeiend platform voor en door studenten, kekke resources (boeken, DVD’s, toegangskaartjes, kortingen) en uiteraard een winstdeling plus eeuwige online roem. Regelmatig borrels met de redactie van DeJaap.nl zijn er bij inbegrepen.

Sollicitaties inclusief voorbeelden van eerder verschenen werk (geen voorbeelden = afgewezen) kunnen naar: [email protected]

Corpsmeisjes die een foto van zichzelf meesturen maken meer kans dan allochtonen, gehandicapten, hbo’ers, Limburgers, leden van het Eindhovens Studenten Corps en theologiestudenten omdat wij naar een totaal niet representatieve afspiegeling van het studentenmilieu streven.