Top of the banga-list

29-03-2012 09:00

Als de bouwvakkers niet meer fluiten, als je zonder hoerrr geroep in je minirok over straat kan, dan weet je dat het Einde der Tijden aangebroken is. Dan heb je de vorige dag de Dag des Oordeels gemist en ben je in het paradijs beland. Je bent een van de zoveel maagden en hoezee, zegen en geluk, je mag tot in de eeuwigheid en de heerlijkheid jezelf overgeven aan deugdzame mannen, die ook door de selectie zijn gekomen. Het lijkt mij een nachtmerrie, maar er schijnen mensen te bestaan, die hiernaar streven. Met veel lappen over straat, zo seksloos mogelijk door het leven gaan en dat allemaal om een reden! Om in het hiernamaals als strakke maagd een gangbang te ondergaan. Nou dat gaan we doen, meiden. Zin in. De jeugd van tegenwoordig schijnt in de ban te zijn van bangalijsten, denken God terwille te zijn of zijn gewoon bloedjaloers op mooie meiden die denken: ik kies mijn mannen zelf wel uit, dank u.

De gelukkige banga

Ik moet bekennen dat de jonge vrouwen, die ik vroeger zelf een slet noemde meestal hartstikke maagd waren, de jaren des onderscheids nog niet bereikt hadden, maar wel veel aandacht van leuke jongens kregen. Tsja en dan zet je die takkensnol op de bangalijst. Gelukkig wordt een mens vanzelf ouder en wijzer en heb ik mij ontpopt tot een gelukkige banga, dan weer eens gewild en gevierd en dan weer eens teleurgesteld en vertrapt, maar ik deed wat ik wilde.

Ik ben van de generatie topless (oké het zag er niet uit die witte borsten) maar gedurende die uren in de zon voor het aangezicht Gods is er een gebod tot mij gekomen dat ik sindsdien altijd gehuldigd heb. De vrouw – of ze nou op stiletto’s in een minirok de straten afschuimt of schichtig schuilt in een boerka – haar seksualiteit is van haar. Zij beslist en vraagt nergens om. De wereld kan banga roepen, verdoemenis en andere ellende, maar zij heeft de pil, de hersens en de centen om hier hartelijk om te lachen.

Those banga days are over

Ik vrees dat mijn banga dagen inmiddels over zijn, de concurrentie van de nieuwe generatie wordt te groot. Maar dat mag geen reden zijn om in mijn oude jaloerse gedrag te vervallen. Ik gun de banga’s van nu hun glorietijd. Dus meiden geniet, vier het leven en zorg dat je aan de top van de bangalijst komt te staan. Kijk naar de zon, laat je haren wapperen in de wind en besef dat als je niet op die lijst staat, je de mooiste tijd van je leven aan het vergooien bent.

Barbara van der Klis (@barbaraVDK) is een oude fiets, die vanaf de zijlijn altijd bereid is jongemannen, die bang zijn voor jonge banga’s op te voeden.