Zzzooomm! Uit de mailbox: Kreeft en waarschuwingen van Ban Ki-Moon

06-04-2012 18:00

Vergeet de potentieverhogende middelen, een van de meest aangeprezen producten in de mail was de afgelopen week een lekker stukje kreeft. Meerdere mensen wezen ons er op dat we nu toch echt kreeft moesten gaan eten, tegen een aanzienlijke korting natuurlijk. Kreeft dus. Zeggen wij altijd, kreeft, lekker eentje uitzoeken en dan zo in de pan. Kookwijntje er bij, u kent dat wel. Mailtje uitprinten en meenemen is 10% korting. Laten wij niet liggen.

Daarnaast werden wij op de hoogte gesteld van het feit dat Ban Ki-Moon een nieuwe job heeft. Als president van Nigeria is hij alleraardigst en waarschuwt hij ons voor de slechte reputatie van zijn land.

Consequently, devoid of victims, kindly abort any contact you are having with any department telling you about your payment, they are all hoax and scammers, because you are not going to receive your fund from them without the instruction as instructed and approved by the presidency.

Alleraardigst, niet? Je zou misschien denken dat het spam is, maar welke spammer waarschuwt er nou tegen scans? Of we alleen even onze account details wilden bevestigen om te laten weten dat onze transactie wel geoorloofd was. Mooi man, dat land. Verder blijkt dat Ban lokaal liever Wafik Zaher Kamil genoemd wordt, en geef ‘m eens ongelijk!