Snel hertjes regelen in Groningen? Kom ook speeddaten ♥♥♥♥

26-04-2012 15:16

Ideaal: iemand die voor jou een avond inclusief romantisch kaarslicht en dito decor organiseert om eens lekker aan het regelen te slaan. In Groningen kan dat gewoon. Hertjes Janine Berenschot (21) en Marthe Smedinga (21), beiden studerend aan de RUG, organiseren speeddates. De eerste sessie hebben ze gehad en wat blijkt: mannen willen alle vrouwen, ongeacht of ze leuk zijn, en vrouwen zijn heel kieskeurig en vinden bijna geen enkele man leuk. Joh! Dit had niemand verwacht.

Gek genoeg waren de vrouwen wel wanhopig op zoek, de kandidates kwamen dan ook uit het netwerk van de beide organisatoren, terwijl de mannen met geen stokken en paarden op date waren te krijgen. “We hebben ze de avond ervoor in de stad geregeld”.
Leuk, mannen regelen en dan niet neuken. De man die zich daar voor leent heeft gewoon geen lul.

Hoe dan ook, de speeddateproef is gematigd geslaagd en daarom kan er net als in andere studentensteden voortaan worden gespeeddate in Groningen. De volgende sessie vindt plaats in het Noorderplantsoen. Als het mooi weer is dus. Wat betekent: korte rokjes en strakke topjes. Dat gaat dus héél druk worden.