Cult

Win kaarten voor BKB’s VS2012: It’s the economy, stupid!

01-06-2012 16:14

Komende dinsdag presenteren onze partners van campagnebureau BKB weer een topevenement: #VS2012 It’s the economy stupid! Obama en Romney hebben de bokshandschoenen aangetrokken en maken zich op voor een felle strijd. Wat staat er bij de verkiezingen op het spel? Welke thema’s staan centraal en met welke wapens trekken beide kampen ten strijde? Nederlands meest kundige economen, Amerika-watchers en campagnestrategen buigen zich over de strijd tussen Mitt Romney en Barack Obama. Een must voor politieke junkies waar jij kaartjes voor kunt winnen!

Het evenement vindt plaats aanstaande dinsdagavond in de Melkweg in Amsterdam. Sprekers zijn Marike Stellinga (economieredacteur NRC), Peter de Waard (economiecolumnist de Volkskrant), Guus Valk (NRC-correspondent VS), Jan-Kees Emmer (adjunct-hoofdredacteur de Telegraaf), campagne-experts Erik van Bruggen (BKB) en Kay van de Linde (Press Strategies) en de WarRooms Victor Vlam. De avond wordt geleid door Roderick Veelo (RTL Z).

Kaarten zijn nog verkrijgbaar. Maar als jij onze prijsvraag goed beantwoordt, maak je kans op twee vrijkaarten! Dus, zet je schrap. De eerste die het goede antwoord in de comments zet, wint.

Prijsvraag
Deze week kwam het proces tegen John Edwards ten einde. De juridische problemen begonnen vanwege zijn affaire met campagnemedewerker Rielle Hunter. Aan welke Amerikaanse tv-quiz, die ook in Nederland zeer succesvol is, deed Rielle Hunter mee in 2002? (Wie de beelden ook weet op te sporen, krijgt bonuspunten.)

We hebben een winnaar!
Het juiste antwoord is geraden! Gefeliciteerd Niek B, je was de eerste! Mail ons even je volledige naam op [email protected] en ook die van je +1 als je die al weet, en we zorgen dat je op de gastenlijst staat. Het antwoord was Lingo en het bewijs is er ook: