ThePostOnline

Na het zuur komt het zoet in Openluchtgevangenis Europa

14-06-2012 15:48

Zoals beloofd, na het zuur komt het zoet, we mogen weer vakjes aankruisen. Wat opvalt is dat niemand Geert heeft bedankt voor deze meesterzet. Veel touw heeft hij de hoogmoedige bestuurders gegeven, hij zette zijn handtekening onder vele akkoorden tijdens de gedoogperiode. Zeven weken speelde hij het spel mee. Om uiteindelijk in één grootse schaakmat de hele boel van de tafel te vegen en de kiezers het voor het zeggen te geven.

Met feilloos gevoel voor wat er speelt in de maatschappij maakte hij Europa speerpunt. En Europa helpt hem elke dag weer opnieuw aan zijn gelijk. We worden overladen met slechtnieuwsberichten uit Europa. Financieel, maar ook maatschappelijk. Europa is de facto een federatie. We hebben geen enkele zeggenschap meer als natie over de meest belangrijke soevereine zaken. Immigratie, drugs, fiscaal, juridisch, buitenlandbeleid worden aangestuurd dan wel rechtstreeks bepaald vanuit Brussel.

Dus dankzij Geert gaan we kiezen. Maar heeft kiezen nog wel zin? Europa muss sein, dus echt veel te kiezen valt er niet. We hebben nooit gekozen om in de huidige vorm aan Europa deel te nemen. Sterker nog, we hebben ‘NEE!’ gezegd. Dat was niet het goede antwoord, dus kregen we Europa precies zoals we het niet wilden.

Aangezien de federatie Europa al effectief bestaat is het alleen nog maar een kwestie van de zaak formaliseren. En dat is wat er gaat gebeuren, wie je ook kiest. Ons uitermate bizarre kiessyteem noodzaakt dat de PVV meer dan 75 zetels haalt om dit nog te voorkomen.
Europa muss sein, na de verkiezingen komt er een pro-Europese-eenwordingscoalitie.

De SP heeft zijn ziel al aan de duivel verkocht, die ruiken de macht en zien ook wel in dat verzet zinloos is. De PVDA wil gewoon weer de macht, maakt niet uit wiens grootmoeder ze moeten verkopen. Het CDA heeft God aan zij kant dus die zien het als vanzelfsprekend dat ze gaan regeren. De VVD wil gewoon Europa want kortzichtig als ze zijn rekenen ze zich rijk met het rondpompen van virtueel geld binnen Europa. D66 in de personificatie van Alexander Pechtold is zo corrupt dat het zijn grootmoeder en kleinkinderen nog in onderdelen zou verkopen om de macht te krijgen.

GroenLinks is godzijdank uitgerangeerd. Was leuk dat feminisme in de jaren 70, maar dat heeft alleen maar een oudewijvenclub opgeleverd. Vervaagd idealisme in een cynische wereld. Die stemmen met iedereen mee. En de rest van het klein grut zal, zoals met het Kunduz-akkoord is bewezen, overal mee instemmen zolang ze dat ook maar iets van betekenis geeft.

Dit betekent dat we nog veel langer veel meer zullen moeten betalen om Europa overeind te houden. Spanje heeft zijn 125 miljard al binnen gechanteerd. Italië en Frankrijk zullen niet lang op zich laten wachten.

Aan de andere kant importeren we armoede uit de Oostbloklanden en de Balkan. Met de daarmee gepaard gaande demoralisatie en devaluatie van de menselijke waardigheid. Vrouwen- en kinderhandel, wapensmokkel, harddrugs, alles wat aan de mens vies en goor is. Tegelijkertijd heeft het Jihadisme zich nu tientallen jaren lang rustig kunnen voorbereiden en voelt het zich sterk genoeg om zelfs openlijk het gezag aan te vallen.

Het probleem schuilt hem in het merkwaardige fenomeen dat er veel mensen zijn die willen geloven dat de mensheid humaan is. Het ‘linkse’ gedachtegoed waarbij men er vanuit gaat dat abstracte intellectuele concepten als gelijkheid en vrijheid in de mens ingebakken zitten. Dat is gewoon niet zo, de mens is een neukend aapje met grootheidswaanzin, en dus werken die edele theorieën niet, zoals de grootgraaierij en machtwellust van die edele linksmens overduidelijk aantoont. Niet dat de rest zoveel beter is, maar in ieder geval wat oprechter in zijn onmenselijkheid.

Dus gaan we stemmen met zijn allen. Stemmen omdat ons kalm te houden, zodat we gemeenschappelijk vrijwillig kunnen meewerken aan de totstandkoming van Openluchtgevangenis Europa.

Goed gevoed, brood en spelen genoeg, schuifelen we verder in de kudde. Huisje, boompje, beestje, kistje. Ja Meester.