Best of Twitter

26-06-2012 19:00

 

Hoe verwerken de spelers van het Nederlands elftal de uitschakeling? Over John Heitinga schrijven we even niets, want zijn Twitteraccount is al uitgebreid besproken door de tafelgasten van Johan Derksen bij VIOranje. Zijn maatje Van der Vaart geniet ook van de zon samen met zijn Sylvie.

Robin van Persie dan. De aanvalsleider van Oranje wilde tijdens en voor het EK absoluut niet met de pers praten. Bang voor vragen over zijn toekomst bij Arsenal en volgens Arjen Robben gewoon te beroerd om met het journaille te spreken. Twitter is dan na afloop van zo’n EK een ideale uitlaatklep. Lekker zenden wat jij wil. Al kijkend naar de kwartfinale tussen de Italianen en de Engelsen liet hij zijn bewondering voor Pirlo blijken.

Nigel de Jong heeft het even te druk met wat sponsoractiviteiten. Overigens vond De Jong het ook onnodig om zijn excuses te maken voor het verloren EK. Iedereen heeft z’n best gedaan, meer kun je niet doen, aldus Nigel.

Rio Ferdinand mocht van bondscoach Hogdson niet mee en moest het duel tussen de Engelsen en Pirlo dus vanaf de bank bekijken. Ook hij kon zijn bewondering voor de architect van de Italianen niet onder stoelen of banken steken.

De laatste tweet komt van NOS-commentator Ronald van der Geer. We kennen Van der Geer vooral van de leuke overzichtsfilmpjes in Studio Voetbal. We hopen dat zijn woordgrappen komend seizoen een stuk “scherper” zijn.