Genius in the bottle

23-07-2012 17:30

Zon! Broek uit, slippers aan! De heren kunnen meteen door naar buiten, de vrouwen moeten eerst even door de wasstraat. Hier een to do list en wat tips voor de dames om weer stralend voor de dag te komen.

Stap 1: bye bye vieze fur

Die vacht op je benen, onder je oksels, rond je kruis en boven je lip heeft je vast heerlijk warm gehouden in deze koele herfst, winter, lente en zomermaanden maar nu is het tijd om afscheid te nemen. Chop, chop, alles er af. Nouja, alles.. je kan natuurlijk ook gaan voor een leuk modelletje. Hartjes, driehoekjes, letters of een simpel streepje, het kan allemaal. Toch bang dat je uitschiet en je sexy bedoelde brazilian meer lijkt op een hitlersnor? Geen zorgen, gewoon een sjabloon gebruiken, lekker makkelijk. Nog makkelijker is natuurlijk om gewoon bij de schoonheidsspecialist met je benen wijd te gaan liggen om alles er af te laten harsen, comfortabel is anders maar iedereen weet: wie mooi wil zijn…

Stap 2: smeren maar

Ook die droge witte huid kan je niet langer verbergen onder alle kleren. Smeren dus. Lang leve de uitvinding van bodylotions met bruineersel want die witte melkflessen zijn voor niemand leuk om naar te kijken. Zorg wel dat je alles goed uitsmeert, anders krijg je Bradley Cooper taferelen. Overenthousiast smeren is ook een dooddoener, subtiel en natuurlijk a la onze lievelings Friezin Doutzen zijn de toverwoorden.

Stap 3: slipper proof

De vierdaagse is voorbij dus die lelijke maar o zo praktische en stevige stappers kunnen uit. Even met een puimsteen alle eelt eraf scrubben, nagels knippen en lakken die hap. Nagellak van Catrice is sowieso de winnaar onder de nagellakmerken, niet zozeer door de kleuren als wel door de namen van die kleuren: van Beavis & Mud-Head, Khaki Perry en George Blueney tot Pimp My Shrimp, How I Matt Your Mother en Hip Queens Wear Blue Jeans. Iets anders wil je toch gewoon niet op je kleine teen smeren?

Alle drie de stappen doorlopen? Rok aan en flaneren maar!