ThePostOnline

‘Hee! Kijk ons eens hetero zijn! Zo trots!’

09-08-2012 15:02

Homo’s zijn vies. Homo’s zijn seksistische dieren die graag tegen andere mannen aan rijden. Het woord homo is een synoniem voor handtastelijk. Ja toch? Althans, dat is hoe men tegenwoordig over homo’s hoort te denken. Gepropagandeerd door de Gay Pride en alle andere homo gerelateerde kijk-mij-eens-sexy-zijn-in-mijn-strakke-roze-broek-met-uitgesneden-billen-evenementen. Vroeger waren homo’s ten minste normaal.

Huppelkut
Alhoewel, normaal, ze vielen op het zelfde geslacht, maar daar was het dan ook allemaal wel mee gezegd. Iedereen kon homo zijn, je zag het niet aan ze, ja, heel soms. Maar dat was dan een verwijfde nicht. Zo’n man die denkt dat hij een zestien jarige lollie zuigende huppelkut is. Hysterisch huppelend en met zijn armen flapperend als hij de bus moest halen.

Homo-hater
Als je tegenwoordig iemand vraagt wat een homo is, blijken ze in de beeldvorming allemaal gek te zijn. Extravagant, overdreven modebewust en vooral heel erg gericht op seks. Maar wanneer je dat beeld uitspreekt wordt je gelijk bij je kloten gegrepen en krijg je te horen dat je anti-homo bent. Een homo-hater. Een extreme homofiel. Gek genoeg zijn zij het zelf die dat beeld hebben gevormd door middel van hun pro-emanciperende parades.

Wij zijn zwart!
Waarom is zo’n belachelijke parade nodig om duidelijk te maken dat je homo kunt zijn en er trots op moet zijn? Waarom hebben wij hetero’s geen nationale dag waarop we in de Amsterdamse grachten met onze leuters tegen de gezichten van onze liefhebbende vrouwen kunnen kletsen? Want wat zijn wij ongelofelijk trots dat we hetero zijn. Net zo trots als dat we zijn omdat we helemaal zelf onze tanden kunnen poetsen en onze veters kunnen strikken. Wij zijn hetero en jullie zijn homo. Who cares? Als je wilt dat je gerespecteerd wordt, moet je half naakt op een boot gaan staan met een roze boa om je nek, dat werkt. Echt waar. Hiermee creĆ«er je juist racisme. Noem elkaar geen zwarte, blanke, homo of hetero en het racisme is verdwenen. Wat gebeurt er als alle zwarten in dit land jaarlijks op bootjes door de grachten laat varen? “Hee, kijk ons eens!! Wij zijn zwart!! WHOOHOOO!!!!!”

Doe normaal
Is zo’n idioot feest nou nodig om jezelf te kunnen en durven zijn als je juist op die manier de nadruk legt op het feit dat je anders bent? Angela Merkel had ook geen parades, propaganda of positieve discriminatie nodig om de regeringsleidster te worden van Europa’s sterkste economie. Get a fucking life. Doe normaal en je wordt als een door een spons opgezogen door de maatschappij. Want de maatschappij, die maken wij.

CC-Foto: FacemePLS.