Winnen: de bloedstollende thriller van Dustin Thomason ’21-12′

21-08-2012 09:03

Het is vandaag 21 augustus, precies vier maanden voor de wereld zal vergaan volgens de Maya’s. Dustin Thomason heeft met zijn thriller 21-12 een super spannende klopjacht geschreven rondom deze mythe. Wie eenmaal begint met lezen van dit boek, legt het niet meer zomaar weg.

21-12
Het is 11 december 2012, precies tien dagen voor de wereld zal vergaan. Antropoloog Chel Manu krijgt een oude Mayacodex in handen waarvan het bestaan nog onbekend was. Niet ver bij haar vandaan wordt viroloog Gabriel Stanton bij een patiënt geroepen met verschijnselen van Fatale Familiale Insomnie. Er is nog weinig bekend over deze slaapziekte, behalve dat het genetisch bepaald is. Deze patiënt lijkt de ziekte echter zomaar te hebben opgedaan. Binnen enkele dagen sterft de man.

Op deze zelfde dag worden ineens meerdere patiënten binnengebracht met het virus. Er ontstaat een epidemie in Los Angeles waardoor plots duizenden mensen overlijden. Totale paniek breekt uit onder de bevolking. Er is immers geen medicijn tegen de ziekte.

De codex blijkt geheimen te bevatten die de sleutel kunnen zijn tot het afwenden van het einde van de wereld. De hoofdpersonen in dit verhaal blijken veel meer gemeen te hebben met elkaar dan aanvankelijk gedacht. Samen proberen zij, in een race tegen de klok, het einde van de wereld tegen te gaan.

Deze superspannende thriller is te schalen in dezelde categorie als Dan Browns Da Vinci Code. Een puzzel die opgelost moet worden met een verschrikkelijke tijdsdruk. Dit alles voert de lezer mee door de laatste tien dagen van de mensheid. De spanning is overweldigend. Wie aan dit boek begint, zal door blijven lezen tot het eind.

Winnen!
Heb je interesse gekregen in dit boek? Je kunt het nu winnen! Uitgeverij A.W. Bruna stelt drie exemplaren ter beschikking. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het volgende bericht tweeten: RT Via CultDeJaap.nl worden drie exemplaren van Dustin Thomasons super spannende boek 21-12 verloot! Hebben? Please RT #2112 #cultdejaap

Uit alle retweets worden op 28 augustus drie winnaars gekozen die een gratis exemplaar thuisgestuurd krijgen. Follow wel even @cultdejaap zodat we je kunnen DM’en voor je adresgegevens.