Leven

Merel Vink: de email-inbox van Merel Vink

24-08-2012 11:41

Sinds ik hier wekelijks mijn verhalen schrijf krijg ik de meest vreemde verzoeken. Niet alleen in de reacties (waar anoniemen meestal zeiken dat ik “geen column” schrijf of dat ik “nep” ben) maar ook per mail. Sinds mijn bekentenissen over mijn seksuele voorkeur de amateurhoer te spelen, en eigenlijk als sinds mijn stuk over het feit dat ik de matras van Albertus ben, doen jongens (en meisjes!) de grootst mogelijke moeite in contact met mij te komen. Godzijdank ben ik niet zo alomtegenwoordig op het internet dus zijn mijn privégegevens veilig maar de redactie stuurt braaf door wat men zoal aan mij tracht over te brengen.

Omdat ik de afgelopen dagen nog verder van mijzelf, de liefde, het leven en mijn algehele existentie verwijderd ben geraakt (ik heb mijn werk opgezegd en ben inmiddels in gevecht geraakt met Maarten om de voogdij over Sterre; eerlijk gezegd deed het me weinig toen ik besefte dat hij wellicht de voogdij over haar krijgt. Wat me dwong te denken over de vraag of ik eigenlijk wel van mijn bloedeigen dochter houd en, veel schrijnender, of ik ooit wel van haar heb gehouden) leef ik in een roes van alcohol, drugs, (betaalde) seks en allesverzachtend intensief leed.

Vandaar dat het me wel goed lijkt een break te maken en de lezer deelgenoot te maken van hoe mijn leven de afgelopen tijd is veranderd. Tenslotte ben ik mede door de lezers daar geraakt waarvan ik niet dacht dat ik er ooit zou geraken. Was ik nooit gevraagd voor deze site te schrijven dan had ik wellicht nooit kunnen delen welk leed er in mijn leven is gekomen. Wie weet hoe mijn wereld er uit had gezien als er niemand was geweest waarmee ik het had kunnen delen?

Zie het dus maar als een extraatje, als dank voor het aanhoren van mijn verdriet. Speciaal voor u: de mailinbox van Merel Vink.

“Hi Merel,
Ik vindt je stukken echt te gek! Zelf ben ik lid va Unitas en ik vroeg me af of ik je zou mogen interviewen voor de UK. Ik weet nog niet of ze het stuk wilen hebben maar ik wouw eerst kijken ofdat je er voor te porren bent. Misschien kunnen we een drankje na afloop doen als het klikt? Ik neem wel 100 euro mee, hahaha :-)

M.J.”

“HOI MEREL IK LEES ELKE WEEK JOU OP STDUNTENNET EN IK WILDE ZEGGEN DAT JE JE JE NIET MOET JE LATEN KISTTEN!!! ALLE MANNEN ZIJN HETZELFDE ZELF HEB IK IN EEN OVANGTEHUIS GEZETEN OMDAT MIJ MAN MU SLOEG!!! HOOPLIJK HEB JE ER WAT AAN WANT IK KIJK ALTIJD WEER NAAR JE KOLUMS UIT. KNUFFF!!!

F.”

“hee merel heb je ook een foto van jezelf kan je nergens vinden via google volgens mij ben je heel mooi zou leuk zijn als we ook je kunnen zien want je bent mooi van binnen maar ook van buiten?”

anoniem”

“sletje wat kost het?
P.”

“Beste Merel,
Je bent een gore hoer die kutcolumnns schrijft. Je begrijpt helemaal niets van lid zijn in Groningen. Het is jammer dat ik je niet meer op de toko kan tegenkomen want ik had je graag in je bek gespuugd. Je vindt jeelf wel heel gaaf he? Was de Nieuwstad te goed voor je? Kusje.

A.”

“Geachte mevrouw Vink,
Voor een onderzoek zijn wij bezig naar prostitutie onder studentes in groningen. Wij zouden daarom graag met u in contact komen omdat we graag meer van u willen weten. Het is voor een onderzoek van een school van journalistiek. We horen graag mevrouw Vink. Groetjes!!!

L. en G. (via een hotmailadres)”

“hi merel je kent me niet maar laten wij even kennis maken: Ik ben een goed uitziende jongen van 24 met een afgetraind en best wel gebruind lichaam. Ik sport veel, ben spontaan en heb veel vrienden. Ik vind dat je erg mooi schrijft en volgens mij ben je wel een hele knappe vrouw. Zou je het misschien leuk vinden me een keer te ontmoeten? Wie weet ontstaat er iets moois en niet geschoten is altijd mis toch? Ik begrijpo heel veel van wat je schrijft en hou erg van kinderen. Ook woon ik redelijk dichtbij Groningen, vervangen en verplaasten is beide geen probleem. XXX.

J.”

“Albertussletje, knorrenhoertje, FAAL!
Lid zijn is MOOI!

D., J., M. & Z.”