Tieten Kate Middleton nu ook in Ierland gearriveerd

15-09-2012 16:17

Het Ierse tabloid The Irish Daily Star zal nu ook de topless foto’s van Kate Middleton publiceren. Maar dan wel in de editie die wordt gedistribueerd in de Ierse Republiek, dus niet in Noord-Ierland en ook niet in de Britse editie. Eerder waren de blote tieten van prinses Kate al te zien in het Franse boulevardblad Closer.

Een woordvoerder van het Britse koninklijk huis liet weten niet blij te zijn met het voornemen van het Ierse roddelblad. “Deze foto’s worden alleen maar gepubliceerd uit pure hebzucht”, aldus de lakei. Eerder deze week liet het koninklijk huis weten gerechtelijke stappen te ondernemen tegen het Franse boulevardblad.

Ook het Italiaanse magazine Chi heeft inmiddels aangekondigd Kate’s tieten te zullen afdrukken. Chi is, net als Closer, eigendom van de voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi.

Mike O’Kane, hoofdredacteur van The Irish Daily Star, laat weten alle ophef overdreven te vinden. Volgens hem is er alleen sprake van ophef in het Verenigd Koninkrijk, terwijl de rest van Europa er nauwelijks op reageert.

Hoe dan ook, op twitter laten de Britten zich niet onbetuigd na het horen van dit schokkende nieuws. Een greep uit de betere LOLtweets:

Update: ja, dat is nog een hele misdaad, dat fotograferen van tieten…

Update: de eigenaar van de Daily Star weent krokodillentranen is boos.