WarRoom

Samuel L. Jackson schudt oud-Obama fans wakker

27-09-2012 23:34

Ja, de verkiezingen zijn saai, maar niet als het aan Samuel L. Jackson ligt. In dit filmpje schudt hij met hulp van een klein meisje alle voormalige Obama fans die in slaap zijn gesukkeld  wakker door ze te bombarderen met F-bombs. Het filmpje is gebaseerd op een voor het slapen gaan verhaalje voor volwassenen dat de zwarte held van het witte doek al eens eerder insprak.

De organisatie achter het filmpje is de Jewish Council for Education and Research, een links georiënteerde Super PAC die voornamelijk gesponsord wordt door Alexander Soros, zoon van miljardair en filantroop George Soros. Eerder produceerden ze al een video waarin Comedy Central cabaretièrre Sarah Silverman een indecent proposal doet aan casinomagnaat en GOP suikeroom Sheldon Adelson, om hem zover te krijgen dat hij zijn miljoenen steekt in Obama in plaats van Mitt Romney. Maar nu is het dus Jackson die met zijn donkerbruine stem kiezers waarschuwt voor de verschrikkingen van een Amerika onder het bewind van de Republikein.

Sorry, my friend, but there’s no time to snore.
An out-of-touch millionaire’s just declared war.
On schools, the environment, unions, fair pay.
We’re all on our own if Romney has his way.
And he’s against safety nets, if you fall, tough luck.
So I strongly suggest that you wake the [BEEP] up.

Dat van die safety nets is natuurlijk onzin, daar is nou juist een legendarisch onhandige uitspraak van Mitt Romney op gebaseerd: “I’m not concerned about the very poor”.