Politiek

Sharia4belgium heft zichzelf op

08-10-2012 11:56

De beruchte Belgische salafistenextremisten van Sahria4Belgium houden het voor gezien. Dat staat te lezen op hun website. Hieronder de complete ‘afscheidsbrief’ van de jihadisten.

” Heden – zondag 7 oktober 2012 – hebben wij besloten om de organisatie sharia4belgium en haar administratie te ontbinden. Dit wil niet zeggen dat de leden hun goddelijke verplichtingen zullen verzaken. Het uitnodigen naar islam, het oproepen tot het goede en het kwade verbieden blijft een fundamentele plicht voor elke moslim.

De voornaamste reden voor de ontbinding van sharia4belgium is dat de boodschap naar de achtergrond werd verdreven en dat de organisatie en haar leden (boodschappers) naar de voorgrond werden gebracht.

Een tweede reden is dat wij ons willen ontdoen van de naam sharia4belgium om samen met de islamitische gemeenschap één geheel te vormen tegen de kruisvaarders en de bezetters van de islamitische landen.

Wij leven in een tijd van crisis. Daarom zijn wij genoodzaakt om als islamitische gemeenschap onze krachten te bundelen en al onze bronnen te gebruiken om de moslims wereldwijd te ondersteunen.

Ten slotte willen wij de islamitische gemeenschap bedanken voor al hun steun. Wij zullen blijven opkomen voor de eer van de moslims zowel in België als in het buitenland. Insha’Allah blijven wij ons inzetten voor de oprichting van de khilafa die de belangen van de mensheid waarborgd.

Allah is onze getuige dat wij ENKEL Zijn tevredenheid zoeken. “