Barbie is overspannen en moet rust nemen

11-10-2012 10:33

Begin oktober werd duidelijk dat Barbie even rust moest nemen. Barbie, wiens echte naam Samantha de Jong is, beviel 23 augustus van haar dochter. Michael liet daarna al weten dat het een zware bevalling was.

Barbie’s man Michael van de Plas legt uit aan Story wat er precies aan de hand is: “Ze kon het even niet meer aan. Ze is overspannen. De vermoeidheid speelt haar parten. Ze slaapt ‘s nachts nauwelijks, en overdag wat rust inhalen lukt niet, omdat daar gewoon geen tijd voor is.” Barbie moet ook meer flesvoeding gaan geven; “Angelina slaapt heel weinig. Ze eet liever. Zelfs zoveel dat we de voeding moesten aanpassen. Ze geeft liever de fles. En eerlijk gezegd vind ik borstvoeding een beetje raar. Wij zijn meer van deze tijd, niet zo van vroeger.”

“Ze moest genieten van Angelina”, vervolgt Michael, “en daar gunde ze zichzelf niet de tijd voor. Ik ben daar deels schuldig aan en had Barbie meer uit handen moeten nemen. Haar lichaam heeft het flink te verduren gehad. Na de bevalling had ze veel bloedverlies en nu moet ze een kijkoperatie ondergaan. We houden haar voorlopig even weg van alles.”