WarRoom

Halloween meets VS2012 (Foto’s)

01-11-2012 12:53

First Dog Bo Obama poseert bij zijn larger than life Halloween versie. De feestelijkheden voor het het Witte Huis zijn dit jaar afgelast wegens orkaan Sandy.

Zo zag de viering er in 2009 uit. Episch.

De familie van Paul Ryan ging er wel op uit om snoepjes te bietsen. Dochter Liza (10) was verkleed als een blauwharige Katy Perry, de popzangeres die notabene president Obama steunt.

Dé hit van 2012: ‘Sexy’ Big Bird. De gele Pino werd het hilarisch hoogtepunt van het eerste presidentiële debat. Sesamstraat zelf was overigens not amused over het misbruik van hun geesteskind. De officiële Big Bird kostuums waren binnen no time uitverkocht.

Journalist Philip Klein van het gratis rechtse dagblad The Washington Examiner verkleed als een ‘chickened out Justice Roberts’. De opperrechter had eerder dit jaar de beslissende stem om Obama’s zorgwet in stand in stand te houden. In zijn hand een uitdraai van de uitspraak.

Paul Ryan houdt even de zeis van zijn zoontje Sam vast, die elders verkleed is als Magere Hein. Naast hem zijn assistent en rechterhand Jake Kastan, verkleed als kip, niet big bird dus. Zoonlief Sam noemt hem namelijk ‘chicken butt’ (?!) Echtgenote Janna draagt een heksenhoed.

Een perfecte uitvoering van een Paul Ryan kostuum. Als je hem niet vat, kijk dan hier.

Foto waar Obama-haters hartelijk om kunnen lachen. Eindelijk wraak voor die Romney-meets-huilbaby foto. Overigens zijn dit jaar er meer Obama maskers dan Romney maskers verkocht, dat is dan weer gunstig voor de president.

En tot slot eentje uit de oude doos. Barry Obama viert Halloween als piraat.