Bladen

‘Huwelijk Britney Spears van de baan door ruzie’

16-11-2012 13:56

De bruiloft van Britney Spears en Jason Trawick is van de baan. “Britney en Jason waren van plan eind december te trouwen, maar ze hebben non-stop ruzie, dus is de trouwerij nu afgeblazen”, zegt een goed ingevoerde bron van RadarOnline.

“Ze vertellen hun vrienden dat de huwelijksdatum is uitgesteld, maar waarschijnlijk zullen ze elkaar het jawoord helemaal niet meer geven”, beweert de ingewijde. Britney neemt Jason kwalijk dat hij zich meer als een tweede vader gedraagt in plaats van als een romantische partner. Britney en Jason slapen al lange tijd in verschillende slaapkamers. Zo verbleef de zangeres een week in een hotel wegens de shows van X Factor en hoewel Jason in hetzelfde hotel logeerde, sliep hij in een andere kamer.

“Jason heeft het gevoel de oppas te zijn. Hun relatie is meer een zakelijke overeenkomst momenteel. Jason houdt van Britney en de kinderen, maar hij ziet het niet zitten de rest van zijn leven met haar te delen.”

Volgens RadarOnline zijn de ouders van Britney kapot van het besluit. “Moeder Lynne beschouwt haar schoonzoon als een van haar eigen kinderen. Vader Jamie vindt dat Jason zijn dochter niet ten huwelijk had moeten vragen als hij er niet zeker van was. De vader voelt zich bedrogen.”

ANP/DeJaap