ThePostOnline

Peter R. huilt gelukstranen om Vaatstra (en ander ochtendnieuws)

19-11-2012 09:45

Peter R. heeft weer eens gelijk. De moordenaar van Marianne Vaatstra was dus geen asielzoeker, maar een boer uit Oud-Woude. De superspeurder is het meest blij van ons allemaal en huilde gelukstranen toen hij het nieuws vernam. Daarna schopte hij ons wakker in KAPITALEN. En hij mág de overwinning opeisen. Hij heeft een levenswerk van gemaakt van deze zaak. 

Cruijff adviseert Chivas niet 
Grappig hoe ver zijn invloed reikt. Johan Cruijff zou de Amerikaanse voetbalclub Chivas bijstaan, net zoals hij dat in Mexico doet bij een gelijknamige club van dezelfde eigenaar. De almachtige nummer 14 ontkent betrokken te zijn bij de vereniging. Het lijkt erop dat de eigenaar een aanstaand schrikbewind voorstelde om meer prestaties af te dwingen. De club staat stijf onderaan.

Viersterren generaals zijn ‘Jay Z en Bill Gates’ ineen 
Na-ijl berichten in Petreaus schandaal. Amerikaanse viersterren-generaals leven als popsterren. Oud CIA topman Robert Gates klaagt dat de generaals de meest verwende ambtenaren van Amerika zijn, met koks, prive-jets en ingehuurde strijkjes die muziek spelen tijdens etentjes. terwijl hij magnetron maaltijden moest eten
.

Florida-toestanden bij opvolging Sarkozy 
De strijd om de opvolging van de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy als leider van de conservatieve partij UMP is zondagavond uitgelopen in een machts-soap waarbij beide kandidaten de overwinning opeisen. Vanochtend vroeg eiste Jean-François Copé de zege op, terwijl oud-premier François Fillon nauwelijks 20 minuten later claimde te hebben gezegevierd.Volgens de aanhangers van Copé had hun kandidaat een voorsprong van circa 1000 stemmen. Wie buigt het eerste?

Alles is familie’ heeft grootste rode loper feest ever 
Live een rode loper show doen is leuk, maar wie wil het? De sterren haten het, zeggen ze altijd en de verslaggevers ook, want die hebben slechts 15 seconden voor een vraag. Hollywood in Nederland. U kunt er vanavond van genieten.

Nout Wellink helpt Chinese bank
Bij de DNB moest-ie weg vanwege te oud, bij Chinese staatsbank wordt hij binnengehaald als adviseur om de boel te hervormen bij de staatsbank.

Van der Sar directeur marketing  bij Ajax
De laatste maanden zagen we Edwin van der Sar vaak op de Cruyff Academie op de Hogeschool van Amsterdam. Nu wordt hij directeur van Ajax. Op de marketing afdeling. Gefeliciteerd. Hopelijk gaat iets minder vaak het woord ‘inderdaad’ gebruiken.