Bladen

Toch een nieuwe liefde voor Henrieke

20-11-2012 16:00

Henrieke mag dan geen partner hebben overgehouden aan het programma Boer Zoekt Vrouw, maar dat wil niet zeggen dat de boerin nu niet gelukkig is in de liefde. Ze heeft het namelijk “erg gezellig” met boer Ronald. Zo vertelt ze aan het AD.

“Nu Boer Zoekt Vrouw is afgelopen is de weg vrij om te kijken of er misschien meer inzit dan vriendschap”, aldus de 29-jarige boerin. Eerder zocht RTL Boulevard Ronald Nieuwenhuis al op. Hij vertelde toen nog dat er niets aan de hand was tussen de twee. “Henrieke en ik zijn gewoon vrienden. We kennen elkaar al een jaar of vier, vijf.”

Maar nu biechten de twee dus op dat ze elkaar leuk vinden. Toch laat Henrieke wel weten dat het niet zo simpel is. “We zitten wel in een ingewikkelde situatie, omdat hij net als ik een eigen bedrijf heeft. Wat ik ook al in het programma zei: daar was ik eigenlijk niet naar op zoek.”

Boulevard meldde eerder al dat het conflict tussen de KRO en De Wereld Draait Door is opgelost. Het programma zond namelijk zonder toestemming beelden uit van de populaire serie.

ANP/DeJaap