ThePostOnline

Complotdenker stopt, Tess Milne mooiste vrouw en 8 andere koffieautomaattopics

26-11-2012 11:29

De Marianne Vaatstra-moord trekt ook recalcitrante gekken aan. Onderzoeker Wim Dankbaar meent dat boer Jasper S. onschuldig is. Hij is zó overtuigd dat hij dit weekend flyerde in Zwaagwesteinde. Hij wordt bedreigd en stopt. Plus negen andere hete nieuwtjes.

Complotgekkie in Vaatstra-zaak stopt

Wim Dankbaar liet dit weekend in Oudwoude, de woonplaats van de verdachte van de moord op Marianne Vaatstra, flyers uitdelen om de bevolking te waarschuwen dat niet dorpeling Jasper S., maar een asielzoeker de moordenaar is van het Friese meisje. Jasper S. zou ‘een patty’ zijn om hoge Haagse heren te beschermen. Een zeer radicale theorie, op zijn zachtst gezegd. Peter R. de Vries meent dat Dankbaar moet worden opgenomen. Aan dit blog laat Dankbaar weten te stoppen met zijn vendetta, aangezien hij wordt bedreigd. ´Zelf vind ik het niet erg, maar ik kan het mijn gezin niet aandoen´, aldus Dankbaar.

Catalonië blijft lekker Spaans

Heel even dachten we dat we er een nieuw probleem bijkregen in Spanje, maar het valt reuze mee. De verwachte winst van de Catalaanse afscheidingspartijen bij verkiezingen in Spanje zijn uitgebleven. Grote zetelwinst bleef uit, evenals de absolute meerderheid.

Zwartmaken als journalistiek doel

Seymour Hersh is ‘s werelds beste onderzoeksjournalist, maar hij is ook beetje vreemd. ‘Ik vind het leuk om mensen zwart te maken’, zegt deze Pulitzer Prize-winnaar tegen de Volkskrant. Zijn strijd tegen onrecht worden gevoed door een geknakt ego: ‘Ik heb de behoefte om dominant te zijn. Ik haal er voldoening uit dat ik gelijk heb en zij ongelijk.’
En nu wil hij Obama wel eens pakken, net zoals hij dat bij Bush deed. ‘We willen geen vervelende dingen horen over Obama.’ (Bron: Volkskrant)

Tess Milne is keihard de lekkerste

FHM heeft een mening over vrouwen, onderbouwd door de achterban van het blad. En deze luidt dat Tess Milne de mooiste vrouw van Nederland is. Dat vinden ze. Dus melden wij het maar even.

Opstelten rijdt te hard

Leuk die liberale hobby’s. Je legt asfalt aan en scheurt eroverheen, en daar ben je trots op. Veiligheidsminister bekent dat hij boetes krijgt als hij het gaspedaal moet intrappen in zijn ministersbolide. De heer Bommel van het kabinet bromde dat hij niet weer zal doen en dat was een heerlijk gevoel voor de aanhangers van de asfalt-partij.

Badr-vrienden willen zuivere kickboxsport

Toch vreemd. Over hockey hoor je nooit dat er hooligans zijn. Dat hebben de kickboxers ook door. Ze zijn een campagne begonnen om de sport te zuiveren. Geen Badr-toestanden meer, geen massale knokpartijen op kickboxgala’s.

Nederland verdient 400 miljoen aan ING-lening

Willen we de Grieken redden of ons zelf? Dat laatste lijkt steeds meer voor de hand te liggen. De Griekse reddingsoperatie is een red-onze-banken operatie. Overigens verdienen we best lekker aan al dat geleen aan die veel te gulzige banken. De ING loste weer 1,125 miljard af van de 10 miljard lening. 750 daarvan was het terugbetalen van krediet, de rest premies.

‘Rishi gewoon afgeknald’

Is de Hollandse politie triggerhappy? Vorige jaar werd er een jongen van een voetbalteam neergeschoten die een politieman zou willen doden, maar hij was ongewapend, en dronken. En nu valt er weer een dode, omdat de politie dacht dat ze zouden worden beschoten. De 17-jarige Rishi Chandrikasing werd zaterdagochtend gedood op station Hollands Spoor.

Griekse kwijtscheld-actie is beter

Marcia Luyten, de verschillige econome van Buitenhof, weet het zeker. Streep die schulden van Griekenland weg, anders is er nooit meer groei. Hoe ze dat weet? Nou, Zambia en Mozambique konden pas weer groeien nadat het IMF dag zei tegen de schuldenberg.

Victoria Koblenko vecht tegen Facebook

Ja, goed punt Vic. Facebook gebruikt onze gegevens om geld te verdienen. Mag dat? Vic vindt dat we het moeten weten.