Sophie’s foto-choice: DSK heeft Parijs nog, en de koning heeft heup terug

03-12-2012 14:14

DSK settelde vorige week voor 6 mil met Nafissatou Diallo, het kamermeisje dat hem in 2011 beschuldigde van aanranding en meer naars. DSK had maanden huisarrest in New York. Daar zat hij opgesloten in een appartement waar bussen vol toeristen dagelijks probeerden een glimp van hem op te vangen. Die tijd ligt nu achter hem; Strauss-Kahn mag weer. De verloren dollars en een ietwat gedeukte reputatie houden hem niet tegen; DSK heeft Parijs

Spaanse koning Juan Carlos werd in april teruggevlogen vanuit Botswana. Hij brak zijn heup bij het doodschieten van olifanten in de jungle. Juan liep maanden op krukken, een wat gênant aandenken aan een luxe schiettvakantie voor financieel struikelend Spanje.

Rihanna werd in 2009 aangevallen door rapper-vriend Chris Brown. Rihanna sprak bij Oprah over deze ervaring, en noemde het ‘gênant en vernederend’. Chris had haar geslagen en gebeten en mocht een tijdje niet bij Ri-Ri in de buurt komen. Dit mag inmiddels wel weer en Rihanna lijkt over haar gêne heen te zijn.

Middenvelders Edgar Davids en Nigel de Jong omhelzen elkaar in Milaan, waar ze samen op de foto gingen met een waterpistooltje. De bad boys van het Nederlandse voetbal (nummer 1 en 2 voor het aantal gele kaarten namens Nederland) gaven beide via twitter aan dat het fijn was elkaar even gezien te hebben.

Ieder jaar geeft Heidi Klum een feestje tijdens Halloween. Bij Halloween hoor je verkleed te gaan en Heidi pakt hier graag mee uit. Zo stak ze haar voormalige echtgenoot Seal al vaak in bijpassende outfits. Dit liep dit jaar anders; haar echtgenoot is niet meer (hij is niet dood; ze zijn alleen gescheiden) en met Halloween stond de feestlocatie in New York onder water. Heidi had haar outfit wel al klaar, dus werd het feest verplaats en kon ze alsnog schitteren als Cleopatra.