6 aandachtspunten nu Kate zwanger is

04-12-2012 13:37

 

1. Het welzijn van Kate

De wereld verkeert in extase nu Kate zwanger is. Het gaat echter niet goed met Kate. Ze ligt in het ziekenhuis met Hyperemesis Gravidarum. Dit betekent dat ze ernstig misselijk is, erg gevoelig zou kunnen zijn voor beweging en geluid, extreem moe en zwak is, misschien zelfs constant duizelig, ze een (te) snelle hartslag heeft en haar huid minder elastisch wordt.

Experts beweren dat Charlotte Brönte, schrijfster van onder anderen klassieker Jane Eyre, in 1855 aan de gevolgen van Hyperemesis Gravidarum is overleden. Het welzijn van Kate is op dit moment dus zeer belangrijk.

2. EEN TWEELING?!

Maar er is ook goed nieuws! Het fijne is dat Hyperemesis Gravidarum vaak voorkomt bij zwangerschappen van meer dan één foetus. Dit betekent dat Kate een verhoogde kans heeft om een tweeling te baren. Een tweeling!

3.  Jongen, meisje?

Een koninklijke tweeling zou betekenen dat er twee koninklijke kinderen geboren zullen worden. Twéé! De mogelijkheden die dit met zich mee zouden kunnen brengen zijn eindeloos. De vraag of er een prins of prinses geboren gaat worden krijgt zo een heel andere dimensie. Worden het twee prinsjes? Of twee prinsesjes? Of een mix van al het voorgaande?

4. De Koninklijke babynaam

Koninklijke baby’s krijgen normaliter veel namen. Wel een stuk of 4,5,6. Vermenigvuldig dit met twee en Will en Kate zouden zo een stuk of 10 namen kunnen uitzoeken. Daarbij is het Britse koningshuis gek op vernoemen (welk koningshuis nou niet). Het zou dus zomaar zo kunnen zijn dat er een Charles (gevolgd door Romeins cijfer) geboren wordt, of een Diana (wederom met Romeins cijfer). OF Charles én Diana!!

5. Wat doet ze aan?!

Kate staat bekend om haar stijl, haar klasse. Ze is chique. De vraag is dus: welke zwangerschapsstijl zal ze volgen? Zal ze haar buik accentueren of niet? Zal ze zich moederlijker kleden, om zich voor te bereiden op haar nieuwe rol? Zullen haar keuzes leiden tot een stijging in de verkoop van zwangerschapskleren?

6. Wat doet/doen de baby/baby’s aan?!

Omdat Kate bekend staat om haar stijl en elegante outfits, zullen haar kinderen er waarscijnlijk ook fantastisch uitzien. De Dailymail geeft alvast een voorproefje, en combineert de gelaatstreken van Will en Kate om zo een beeld te kunnen geven van hoe de baby’s eruit komen te zien.