Bladen

BNN doet iets nieuws: Vrouw Zoekt Boer!

05-12-2012 16:15

Lumineus idee bij de brutale jongens en meisjes van BNN: een programma dat stadse meisjes koppelt aan landelijke jongens. Totaal iets anders als Boer Zoekt Vrouw, want presentatrice Nicolette Kluijver zoekt geen vrouwen voor boeren, maar boeren voor vrouwen.

Stop in the Name of Love
In Stop in the Name of Love rijdt Nicolette met vijftien stadse dames die niet aan de man komen in een bus door zeven provincies en doet elke week een ander dorp aan. Volgens BNN zit de stad bomvol vrijgezelle vrouwen en wonen er op het platteland genoeg gewillige single mannen. Ze moeten elkaar volgens de omroep alleen even weten te vinden. Dus brengt Nicolette de meiden naar een dorp, waar ze een aantal dagen verblijven om de jongens te leren kennen. Daarna moet er een keuze worden gemaakt: rijden ze verder met de bus of blijven ze bij hun nieuwe vlam?

Agrarische school
Nicolette deed de Agrarische school en haar ouders wonen in de provincie. De presentatrice woont zelf in de stad. Volgens BNN heeft ze dus ‘zowel een stads- als plattelandsgevoel’. Stop in the Name of Love is vanaf begin april te zien op Nederland 3.