Bladen

Telegraaf-autoverkoper redt de journalistiek (en ander brandend ochtendnieuws zoals Tatjana)

05-12-2012 09:14

Marianne Zwagerman heeft een vriend!

Marianne Zwagerman wil de journalistiek redden. Dat is sympathiek. De voormalige Telegraaf-directeur met een opleiding als autoverkoper was in De Balie en dankte alle journalisten die op haar feestje kwamen om gered te worden. Wij waren vooral blij dat ze een vriend had. Een mooie donkere jongen zagen we.

Beta-bolleboosjes krijgen hulp

VVD en PVDA willen dat techniek al wordt onderwezen op de lagere school. Pleidooi is afkomstig van de twee Kamerleden Anne Wil Lucas en Tanja Jadnanansing. Beiden hebben nooit iets gestudeerd in de bétawetenschappen en zijn de zoveelste die dit vinden.

Chocola smaakt beter als je dieet

Time meldt het dus het is waar. Een reepje chocola smaakt het beste als je afvalt, beweert het magazine op basis van een onderzoek van Nortwestern University Kellog School of Management.

Brabantse Cognac geveild voor 1 ton

Oude drankenverzamelaar Bay van Bunt uit Breda heeft een fles cognac ter waarde van ruim 100.000 euro te koop staan in warenhuis Harrods in Londen. De 223-jarige fles werd onlangs beoordeeld als de oudste cognac van het merk Courvoisier en Curlier uit 1789.

Moet Jasper S. langer blijven zitten?

Ja, natuurlijk ondanks de wilde tegenwerpingen van een enkele complotheoreticus. De Friese boer uit Oudwoude, waarvan DNA sporen werden gevonden op het lichaam van Marianne Vaatstra, zal vandaag te horen krijgen dat zijn voorlopige hechtenis wordt verlengd. Hij heeft voor zover bekend geen bekentenis afgelegd.

Volvo-rijder vermoordde Brisbane.

Detail uit een afrekening. Wie reed er in een Volvo met een nummerbord dat eindigt op 57, en schoot beroepscrimineel Patrick Brisbane dood? We zagen de beelden. Volvo-rijders leken nette mensen. Niet dus.

Karl Rove weggestuurd bij Fox

Ook als je rechtse onzin verkoopt op een rechtse tv-zender kun je worden ontslagen. Kijk maar naar Bush buikspreekpop Karl Rove.

Ajax verliest voor zesde keer van Real

We kunnen niet van ze winnen. Zelfs niet gelijk spelen. Real Madrid speelde weer met Ajax, gisteravond. Voor de zesde keer op rij. In de tweede helft hadden de Amsterdammers wat kansen, maar het leverde weer niks op. Ja, een plaatsje in de Europa League.

Trouw zegt: ook profs moeten niet spelen

Alle amateurwedstrijden zijn afgelast naar aanleiding van de gewelddadige dood van scheidsrechter Richard, maar waarom gaan de profs wel het veld op? Een vraag van dagblad Trouw. Ja, waarom eigenlijk?

Tatjana noemt zich exhibitioniste

Wisten we al, maar we kijken toch nog een keer. Zie hier.