Bladen

Zo dieet en sport Doutzen Kroes zich fit

05-12-2012 15:04

Doutzen Kroes onthult tegenover de Grazia haar dieetregime. De meeste fotomodellen lijken het aantal kilo’s zonder enige moeite onder controle te houden, maar voor de beeldschone Friezin is het toch hard werken.

Bikiniklaar
“Ik ben niet heel streng, behalve vlak voor een show of een bikinishoot. Ik luister gewoon naar mijn lichaam en kan bijvoorbeeld ook een halve hamburger eten. Het hoeft niet op. De porties die geserveerd worden, vind ik te groot. Maat houden is heel belangrijk”, aldus Doutzen.

Het Victoria’s Secret-model moet het hele jaar ‘bikiniklaar’ zijn, met andere woorden: altijd in shape zijn dus. Kroes heeft dan ook een serieus sportregime. Elf maanden per jaar sport Doutzen elke dag met haar privétrainer. Ze moet dan onder meer boksen, touwtje springen en hardlopen. Verder doet ze intensief aan yoga.

Onzeker
Ondanks dat veel mannen haar zien als de mooiste vrouw op aarde, heeft ook Doutzen haar onzekerheden. “Tuurlijk heb ik ook mijn dingen. Ik ben niet van plan die te delen met Sunnery, dan gaat hij ze ook zien. Maar op sets maken ze me zo mooi, dat ik me ook zo voel.”

ANP/DeJaap