Bladen

Dit zijn de 5 meest gewilde vrouwen ter wereld:

12-12-2012 14:15

Sorry Ingelise, Nederland weet inmiddels dat jij de ideale vrouw bent, daarbuiten is nog een wereld te winnen. Na uitputtend onderzoek van het altijd betrouwbare AskMen.com is gebleken dat Jennifer Lawrence de meest gewilde vrouw ter wereld is. De 22-jarige actrice (o.m. Hunger Games) stond vorig jaar nog op plaats 47, maar is dit jaar als een komeet naar de top van de lijst geschoten.

Dit jaar voert Jennifer de lijst van 99 vrouwen aan. Volgens de hoofdredacteur van AskMen is het feit dat ze redelijk nieuw is in showbizzland de reden voor haar succes. “Men lijkt haar authentieker te vinden dan andere actrices. En we hebben haar gezicht nog niet in alle roddelbladen gezien de laatste drie of vier jaar.”

Uitgezakt
Kim Kardashian is dit jaar flink uitgezakt. Vorig jaar stond ze nog op nummer 8, nu is ze terug te vinden op nummer 98. De top 5 van bekende dames is als volgt: Jennifer Lawrence (1), Mila Kunis (2), Kate Upton (3), Rihanna (4) en Emma Stone (5). Hieronder de foto’s van de vijf meest gewilde vrouwen ter wereld:


1. Jennifere Lawrence.


2. Mila Kunis.


3. Kate Upton.


4. Rihanna.


5. Emma Stone.

Alle gifjes zijn vermoedelijk ‘public domain’
Foto credit: Mingle Media TV