Bladen

Jort Kelder wil met Beatrix trouwen (en andere opmerkelijke koffieautomaattopics)

14-12-2012 08:40

Christenen moet betalen voor geloof

De gemeente Duiven gaat ouders aanslaan die hun kinderen uit geloofsovertuiging buiten de gemeente naar school sturen. In de Gelderse gemeente krijgen opvoerders met kroost met een geestelijke of lichamelijke handicap wel een vergoeding, maar God-aanbidders niet. Dat is het verschil tussen ‘niet kunnen’ of ‘niet willen’, aldus een lokale meerderheid.

‘Reddingspoging Texelse bultrug mislukt’

Afschuwelijk dierennieuws op deze ochtend. De bultrug die aanspoelde op Texel kan niet worden gered.

Makkelijker hypotheek voor starters

Starters met uitzicht op een betere baan kunnen meer gaan lenen dan nu. Minister Dijsselbloem, in de race voor een Europese functie trouwens, en Blok gaan de regels voor hypotheek versoepelen.

Gekke rechter: verkracht worden is een keuze

Loco loco in de US of A. Derek Johnson, rechter te Californië, meent dat verkrachting niet echt bestaat, omdat een lijf zich kan verzetten. ‘Als iemand echt geen seks wil, dan is het menselijk lichaam sterk genoeg om zich te verzetten.’

Neuroloog verdacht van lijkschennis

Loco loco in de lage landen. Iets te ijverige neuroloog hakte het hoofd open van een patiënt, omdat hij wilde onderzoeken of er in de hersenen vormen van Parkinson aangetroffen konden worden. De familie verbood het op voorhand. Bah. Nu wordt Ernst Jansen Steur verdacht van lijkschennis.

Bradley Wiggins haat celeb zijn

Bakkebaard tour winnaar Bradley Wiggings houdt van een biertje en zijn familie, maar niet van zijn celeb-status. ‘Ik ben verlegen en weet me geen houding te geven.’

Daar is ze weer Bar Refaeli, nu als kerstman

Victoria Secret model Bar Refaeli is altijd bereid tot het tonen van haar bevalligheid. Vandaag kleedt ze zich uit en weer een beetje aan, als de kerstman. Kijk maar.

Kelder wil met Beatrix trouwen

Als u nog nog even wilt lachen, kijk ‘Hoe Heurt Het Eigenlijk’ ‘even terug. Een jonkheer uit Rotterdam die graag op ijsberen schiet vertelt hoe de mens zich dient te gedragen in het dagelijkse bestaan. Hand geven met knuistje in je zak. Foei. De krant is de courant en die heet ‘de NRC’. En tv kijk je niet, behalve naar cricket. En als je met een ‘geweertje’ door de tuin wandelt, plaats je hem terug in de portiek met de loop omhoog. P.S. presentator Kelder wilde trouwen met markiezin. Dat kon. De enige nog beschikbare markiezin van de lage landen bleek toevallig ook nog Hare Majesteit te zijn.

‘Quote krijgt miljoenclaim’

Kelders oude werkgever, maandblad Quote heeft een claim van maar liefst 1 miljoen euro in de bus gestort gekregen van Jonald Bouwhuis, de oprichter van vastgoedfonds Bouwstate. Het zakenbijtertje wordt opgejaagd omdat het ‘per ongeluk ‘ een een door de rechter verboden artikel over Bouwhuis en VVD-coryfee Hans Wiegel op de website plaatste.

Carole King krijgt Gershwin Award

Carole King is een van de beste vrouwelijke liedjes-schrijvers van de wereld. Tapestry is een must have in elke muziekcollectie. Ze krijgt als eerste vrouw de Gershwin award.