Bladen

Critici kraken Bombardement (en andere koffieautomaat-praatonderwerpen)

19-12-2012 08:18

Jan Smit gekraakt als acteur
Het Bombardement wordt kapot gerecenseerd. De meeste critici delen met de neus dicht één ster uit. Het is niet best allemaal. Opvallend was de kraakactie van Mathijs Kleyn, de jonge, maar meedogenloze recensent van Shownieuws. Hij ging zo hard te keer dat presentator Van Erven Dorens heel even op zijn armen op de desk ging liggen grommen.

Maroc.nl doet spuiten en slikken

Vanavond gaat het gebeuren. De Marokkaanse achterban van de site Maroc.nl gaat praten over seks. Dat schijnt nog een taboe te zijn. De liberale presentatrice Aziza El Messaoudi presenteert de avond in Zeist en ze liet gisteren weten een heet avondje vol emotie te verwachten.

KPN kapot gespeculeerd

Oh jee, KPN is weer te duur aan het inslaan. In 2001 was de telecommer bijna failliet, omdat te dure overnames had gedaan. Nu straft de markt af dat KPN te gul is geweest met de aanschaf van moderne telecomfrequenties. De koers knalde met 15 procent naar beneden.

‘Anouk vervangt Nick en Simon’

Anouk zal toetreden tot de jury. Denkt Eric van Tijn, die achter de schermen werkt bij TVOH. Reden: haar vier kinderen kijken ook. ´Daar is ze gevoelig voor.´

Blijft Thialf bestaan?

Provinciale staten van Friesland besluiten vandaag of het 56 miljoen euro investeert om Thialf, ooit een van de meest innovatieve schaatstempels ter wereld, te renoveren. Thialf is verouderd en moet worden aangepast om te overleven. De totale makeoversom bedraagt 106 miljoen euro. Wie die andere 50 miljoen moet betalen is nog onduidelijk.

NRA toont medeleven

De schietideologen van de machtige The National Rifle Association willen nadenken over een ‘betekenisvolle bijdrage’ om slachtpartijen in Newton te voorkomen. De reactie markeert een scherpe verandering in toon van de grootste wapenrechtenorganisatie in het land. Normaal gesproken is de Pavlov-reactie na een schietincident altijd dat mensen doden en niet geweren.

ING geen sponsor Jeffrey

Oh oh. Nog meer leugens bij pestjongen Jeffrey. ING zegt niets te weten van een sponsor deal met Skizzle, de anti-pestwebsite van de Jeffrey Arenz. Eerder meldde DeJaap.nl al dat Jeffrey zijn pestverhaal deels heeft verzonnen. Dat geeft hij nu ook toe.

Mede-eigenaar Mediapark moet huis verkopen

Ai, dit is symbolisch voor de deplorabele stand waarin het vastgoed en de media zich bevinden. Rudy Stroink, ooit in een helikopter vliegend en Quote 500 lid, heeft niks meer. Hij moet zijn huis verkopen en kan niet meer op vakantie. De voormalige kraker en architect is ‘terug bij af’, vertelt hij. Bancaire angst heeft hem kapot gemaakt. ‘Angst eet de ziel op. Die angst zit nu in de markt.’ (Volkskrant, papieren editie)

Niemand miste parachutespringer

De dode parachutespringer heeft een naam: Mark van den Bogaard. Niemand miste hem. De man die vóór hem uit het vliegtuig sprong deed het voor het eerst. Van den Bogaard voor het laatst. Zijn parachute ging niet open.

Kim Khardishian vecht tegen Instagram

Leuke medestrijdster in het gevecht tegen de roofridders van Instagram. Kim Khardasian vecht tegen de fotouitwisselsite. Instagram wil geuploade  plaatjes verkopen die niet van het bedrijf zijn. Kim leeft ervan en is tegen.