Bladen

Het tragische verliesbiertje van Roemer (en andere nieuwspraat bij de koffie)

24-12-2012 09:39

Het biertje van Roemer
Hemeltje lief. Het ergste aan die documentaire van Roemer is niet dat de VARA en DWDD liepen te ranten, want dat mocht Peter R. ook bij Rutte – dus dat argument telt niet echt – néé, het meest tragische was de liefdeloze houding van mevrouw Roemer na het dramatische DWDD-debat. Ze had de tv-afslachting van haar man niet gezien. Ze was namelijk aan het sporten. Roemer, die na de debatnederlaag alleen vanuit Hilversum was teruggereden naar Boxmeer, pakte toen snel een biertje, zette Meatloaf op en zei: ‘Ha, lekker.’ Vier van zulke dagen en je bent een totale alcoholist.

Grant schenkt Murdochsmarten geld aan censuurpolitie

Hugh Grant schenkt het smartengeld dat hij krijgt van Rupert Murdochs News Corp aan Hacked Off!, de organisatie die strijdt voor inperking van de persvrijheid in het Verenigd Koninkrijk. De acteur is één van de prominente Britten wiens antwoordapparaat was afgeluisterd door medewerkers van de inmiddels opgeheven sensatiekrant News of the World.

Kerstboomaffaire in Rheden

Het ANP meldde het donderdag al. Rheden viert kerst zonder kerstboom, aangezien jeugdig tuig de boom steeds vernielt. De Volkskrant stuurde een verslaggever. Reden voor het geweld. ‘Er is hier geen flikker te doen voor jongeren.’

Jasper S. verkoopt veestapel

De Friese boer die heeft bekend Marianne Vaatstra te hebben verkracht én vermoord heeft bijna al zijn koeien verkocht. Enkele zijn al naar de slachterij gebracht.

Chinese corrupte aangepakt

Buitenvrouwen, buitenhuizen en betalingen in andere nature buiten het normale salaris om worden afgeschaft in China. De anticorruptie politie treedt harder op dan ooit. Zeggen ze.

Geel voor zeuren

Nou, ze zijn gevallen. De eerste gele kaarten vanwege zeuren bij de scheids. Meest omstreden die van Ajacied Derk Boerrigter. Hij zou in de wedstrijd tegen Utrecht hebben lopen jengelen tegen arbiter Makkelie, maar dat ontkent hij: ‘Ik zei alleen maar: ‘Hey scheids’, verder niets.’

Wapenlobby wil CNN-presentator Amerika uit

De Britse CNN presentator Piers Morgan – een hele vervelende narcistische man trouwens – moet Amerika uit, omdat hij in zijn show al dagen ageert tegen wapenbezit. Amerikaanse pro-lobby wapenbezitaanhangers – hele bijzondere idealisten trouwens – willen hem weg hebben en zijn een petitie gestart. Vindt Morgan alleen maar leuk.

New York Times vindt Stedelijk ‘een badkuip’

De belachelijke aanblik van ‘een badkuip.’ New York Times architect schrijver Michael Kimmelman is verbijsterd over wat er is geworden van het Stedelijke Museum. ‘I can’t recall seeing a more ridiculous looking building than the New Stedelijk.

Frank de Boer zegt nee tegen miljoenenbod Spartak

Nette man, Frank de Boer. Hij laat zes miljoen euro per jaar netto lopen en wordt geen trainer bij Spartak Moskou. Hij blijft bij Ajax. Dat had hij ook toegezegd. ‘We zijn met iets moois bezig en we zijn nog niet klaar.’

Hyves verhuurt serverruimte

TMG gaat leegstaande serverruimte van Hyves aanbieden aan partijen met servernood. Zo verdient TMG nog iets terug van de faalaankoop.