Bladen

U zond in…

24-12-2012 13:02

Op de nieuwssite Nu.nl is het al jaren een traditie: het overzicht van de lolligste ingezonden brieven. Aangezien goed voorbeeld goed doet volgen, starten ook wij dit jaar met deze fijne oudejaarstraditie. U zond in, wij publiceren. Veel leesplezier!

Jorritsma

U schrijft dat Mw Jorritsma verslaggevers van Powned niet mag negeren.
Uw stelt dat in een multiculturele Nederland iedereen behoefte heeften aan een eigen geluid, een eigen stem.
U vindt ook dat Powned een groep Nederlanders vertegenwoordigt. U vindt verder dat mw Jorritema door Powned journalisten te negeren gebrek aan respect toont tegen over die groep Nederlanders en hun in de kou laat staan door hun informatie te onthouden, althans dat haal ik uit uw betoog.
Met uitzondering van het laatste ben ik volledig met uw standpunten eens. Democratie is meer dan alleen gescheiden macht, transparantie etc. Ieder heeft recht op zijn / haar mening die hij/zij ook mag verwoorden en ventileren. Ieder moet, mag naar eigen inzicht zich ontplooien en zijn/haar creativiteit uitbeelden.

Maar dat staat absoluut niet gelijk aan onfatsoenlijk gedrag en handelen. Kritisch zijn en hard interviewen staat niet gelijk aan hufterig gedrag en je gast schofferen.
Powned mensen hebben het recht om een dergelijk houding en gedrag zich aan te meten. Anderen hebben net zo veel recht om te weigeren zich te laten interviewen door mensen met een hufterig gedrag. Als u stelt dat mw Jorritsma gebrek aan respect toont tegen over de journalisten (ik ben totaal niet eens met uw stelling), de Powned journalisten hebben nog minder respect voor hun gasten. Als je iemand interviewt dan is die persoon op dat moment je gast. Je mag hard zijn in je vraagstelling, kritisch zijn, enz. dat mag, nee dat moet, maar je moet wel ten alle tijden respectvol blijven en je medemens in zijn/haar waarde laten.
U vindt dat mw Jorritsma een groep Nederlanders in de kou laat. Wel Powned is niet de enige nieuwsbron of wel soms. Haar kijkers kunnen ook naar andere nieuws uitzendingen luisteren en kijken om zich te laten informeren. Ze zullen natuurlijk de door hun gewenste en geprezen hufterige wijze van interviewen missen maar ze kunnen zich wel laten informeren over het reilen en zeilen in hun eigen land en in de rest van de wereld.

Wanneer je gerespecteerd wil worden dan moet je beginnen door anderen te respecteren. Wat gij niet wilt wat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Wij moslims zeggen: Gun uw naaste hetzelfde hetgeen u, uzelf gunt.

Het gedrag van Powned journalisten bevordert en verdiept de verloedering in de mens en in de samenleving en zet anderen aan tot agressief gedrag.
Als u mijnheer Brussen een beter en vreedzamer samenleving nastreeft en wenst dat moet u dit soort gedrag afwijzen en veroordelen en zeker niet verheerlijken

Een fijne dag nog

***

Platvorm

Ik heb op de Jaap een kritische reactie geplaatst, deze is onder mijn naam – ik gebruik gewoon me eigen naam – verminkt door de moderator. Dat lijkt mij niet fatsoenlijk en strijdig met de wet. Vervolgens komen mijn andere reacties niet meer door. Gewoon fatsoenlijk maar kritisch. Mag dat niet op de Jaap en waarom neem de Jaap niet de moeite even persoonlijk te reageren. Valt me erg tegen van een site als de Jaap die graag een platvorm wil zijn van kritische noten. Soms staat er iets op dat ik de moeite waard vindt en deel, maar als het over de Joop.nl gaat dan is alle nuance verdwenen. Mag natuurlijk, maar doe dan niet zo lullig als een reactie je inhoudelijk niet bevalt.
Ik hoop dat de lulligheid er weer vanaf gaat en mensen zoals ik die kritisch reageren niet geblokt worden. Verder succes met de Jaap.

***

Breed platvorm

Ik wens je veel succes bij de Jaap. Maar ik heb een verzoekje, jij spreekt van verbreding, dat spreekt ook mij aan, maar of de Jaap dat werkelijk practiseert is nog maar de vraag. Zij hebben moeite met kritische reacties op hun site, in ieder geval die van mij want zij hebben mij geblokt. Mogelijk kan jij daar voor mij iets in doen en bepleiten dat mijn blokkering er weer vanaf gaat.

Ik lees op diverse sites wat ik interessant vind, soms reageer ik. Zo ook op De Jaap, ik denk zo’n drie keer, de laatste keer “Waarom Marina van Dongen haar Vara-lidmaatschap opzegt.” In het artikel, ook in artikelen ervoor en zelfs alweer erna, geeft Bert Brussen blijk van zijn afkeer van de Vara en in het bijzonder van de Joop. Mag allemaal, geen probleem. Maar wat gebeurt er na een reactie van mij, waar geen onvertogen woord in staat, ik ben ineens geblokt door De Jaap Een opmerkelijk en vreemde gang van zaken voor een opinie site als De Jaap. Vervolgens heb ik tot twee maal toe via de mail gevraagd naar het waarom van het blokken, geen reactie, jammer. Maar ook behoorlijk irritant omdat De Jaap en ook jij zeggen een breed platvorm te willen zijn.

Ik wens je alle succes, zal ook De Jaap blijven volgen en ga er van uit dat blokkeren toegepast wordt wanneer het fatsoensgrenzen overschrijd maar niet als de kritiek je niet bevalt.

***

Krapuul

Wil je mijn nieuw schrijven op Digitalgaza even onder de aandacht brengen van het grote publiek bij Krapuul. Het is weliswaar enigzins controversieel maar dat was Mohammed ook toen hij Mekka uitgeschopt werd. En zonder controversie geen vooruitgang.

***

Wilders = Hitler

Tja ‘t valt niet te ontkennen.
Die arme Wilders wordt zo vaak aangevallen en wat jullie ook doen steeds zijn er mensen die qeigeren toe te geven dat die Wilders wel degelijk gelijk heeft als hij zegt dat allochtonen, Marokkanen of wie dan ook juist een gevaar vormen voor Nederland en dat als Hitler het nobele gedachtegoed van Wilders had geweten, dan had hij nooit de Joden vervolgd, die immers in zijn ogen precies zo gevaarlijk waren dan de moslims nu in jullie en Wilders ogen.
Dan had hij rustig de moslims uitgeroeid en hadden we nu in vrede geleefd.
Ik had als reactie het volgende willen schrijven.

terecht erger je je aan m’n manier van reageren.
Maar ik hoop dat je inziet dat ik het domme geblaat van Wilders cs gewoon heb overgenomen. Mocht je twijfelen probeer dan maar eens het woordje “Marokkaan”, “Turk” of “allochtoon” vervangen door “Jood” dan weet je onmiddellijk hou “fout” Wilders is.
Wilders is zelf aantoonbaar een racist en misbruikt op dezelfde manier moslims/Marokkanen/allochtonen (mensen van niet westerse afkomst) op dezelfde manier zoals 70 jaar geleden de moffen en foute Nederlanders omgingen met de Joden (Ik ben zelf van Joodse komaf)
Als je dat ontkent dan maak je je bijna schuldig aan iets wat ook als zeer laakbaar wordt gezien, het ontkennen van de Holocaust.

kun jij me uitleggen waarom ik geen kritiek op Wilders mag hebben en niet de zelfde sarcasme mag hanteren als hij. Waarom ik geen kritiek op volgelingen van Wilders mag hebben.
Waarom mag wel eventjes duidelijk maken hoe geweldig hij Wilders vindt, maar mag ik niet eventjes vertellen hoe smerig zijn leugens zijn.
Waarom gedragen jullie je precies zoals destijds de nazi’s en nsb-ers dat doen?
Wedden dat jij van mening bent dat als mijn moslim-familie jullie soort mensen eventjes te grazen neemt zoals mijn Joodse familie dat destijds naliet dat dat uiteraard ligt aan het geloof en de haat tegen jullie hardwerkende Nederlanders.
misschien erger je je wel aan deze mail.
Ik wil dat niet.
Misschien heb jij een voorstel waardoor ik kan zorgen dat mijn familie zich gedraagt zoals jullie van ze eist.
Is misschien een opvangkamp een mogelijkheid?
Of bijvoorbeeld dat ze elke week zich gaan melden om toe te geven datr ze wel degelijk hartstikke fout zijn?
Zal ik beloven dat ik nooit weer kritiek op jullie en je Geestelijk Leider Wilders heb?

***

Wilders = geen Hitler

Je hebt gelijk.
Inderdaad is Wilders geen Hitler. Immers Hitler had de pest aan Joden terwijl jullie de pest hebben aan iedereen die weigeren toe te geven dat ze minderwaardig zijn aan jullie, Wilders en Hitler. Vast staat immers dat Hitler gewoon een klein foutje maakte toen hij de Joden vervolgde, maar dat Wilders geheel terecht moslims en/of mensen van niet westerse afkomst wil vervolgen of in ieder geval hier niet in Nederland wil hebben, net zoals Hitler destijds af wilde van de Joden, maar zich er dus deerlijk in vergiste omdat immers wel degelijk voor de volle 100% vast staat de moslims en vooral van Marokkaanse huize slechts dankzij de dappere inzit van jullie in samenwerking met Wilders nog net niet in staat zijn gebleken om de hele wereld te beginnen in Nederland te terroriseren.
En ik weet zeker dat jullie mij eventjes in overleg met Wilders me willen vertellen hoe ik met m’n moslim-familie moet omspringen als ze weigeren toe te geven dat ze wel degelijk minderwaardig zijn aan jullie en jullie meester Wilders want jullie hebben ellenlange bewijzen van de onderdrukking en de terreur die jullie dagelijks ondervinden door o.m mijn familie, net zoals jullie ouders onnoemelijk hebben geleden onder de terreur van m’n Joodse familie.

Nogmaals. laten we tot een overeenstemming komen.
Jullie noemen het onnoemelijk lijden dat jullie dagelijks ervaren door de terreur van de Islam/moslims/niet-westerse lieden en dan zal ik toegeven dat ze inderdaad vele malen verachtelijker zijn ( hoe onwaarschijnlijk dat ook moge zijn) dan jullie en zal maatregelen treffen opdat ze jullie elk moment als ze jullie zien zich die in het stof buigen zodat jullie makkelijk hun in elkaar kunnen schoppen.

Onzin?
Wedden dat jij net als je Geestelijk Leider Wilders met geen mogelijkheid in staat bent om ook maar iets te onderschrijven wat Wilders beweert
Jullie soort mensen doet echt niets onder voor de mensen die 70 jaar geleden ons Joden wisten te onderdrukken.
Laat ik je een simpel vraagje stellen.
Geef eens het verschil aan tussen moslims en Joden wat betreft bedreigingen die jullie 70 jaar geleden hebben ervaren en moslims van nu.
Moslims kennen vrijheid van godsdienst en zijn niet racistisch. Jullie en je meester moeten niks hebben van vrijheid van godsdienst en zijn op alle manieren racistisch. (Ja ik weet dat jullie meester jullie heeft bevolen dat te ontkennen. Jullie, samen met jullie leider, hebben gezamenlijk afgesproken dat elke afwijkende mening, en zeker die meningen die overduidelijk verwantschap vertonen met het racisme en fascisme niet bekritiseerd mogen worden omdat jullie immers al jarenlang dit niet mochten uiten, maar dankzij Wilders mogen jullie je eindelijk weer gedragen als gewone racisten en fascisten zoals jullie en jullie meester altijd al zijn geweest.
Wedden dat jullie er niet uitkomen als ik jullie vraag wat het verschil is tussen het Wilderiaans fascisme/racisme en het Hitleriaanse fascisme/racisme? En dat jullie wel degelijk gerechtigd voelen om o.m mijn familie de grond in te schoppen net zoals jullie dat ooit flikten bij mijn Joodse familie?
Wedden dat jullie niet in staat zijn om zonder leugens mijn familie te veroordelen, maar ook dat jullie er niet toe in staat zijn om jullie Wilderiaanse achterbakse standpunten te verdedigen.
Kom op! Doe even net of Wilders jullie niet in de smiezen heeft. Vertel eens hoe jullie dagelijks lijden onder de terreur an mensen die anders denken dan jullie.
Wedden dat je het niet lukt?

***

Wilders = toch wel Hitler

Dacht ik Wel.
Maar desondanks, zou je me natuurlijk wel even kunnen aangeven hoe jullie te lijden hebben onder de Islamitische terreur en hoeveel die verschilt van de Joodse onderdrukking van 70 jaar geleden toen jullie dapper en moedig ondanks het verzet van de linkse elite jullie je te weer hebben gesteld tegen de Joden die immers ook er op uit waren (vraag Hitler maar na) om de hele wereldbevolking aan zich te onderwerpen net als nu de moslims dat willen.
Misschien heb je vast ook wel tips om m’n moslim-schoondochter even duidelijk te maken hoe minderwaardig ze is t.o.v. jullie omdat ze het verdomd toe te geven dat ze met haar hoofddoekje door haar vader en broers te laten onderdrukken terwijl jullie samen met jullie meester Wilders hebben bevolen dat zij zich moet kleden volgens jullie regels.

***

Bladwijzers

Geachte DeJaap, ik kwam uw site tegen via een artikel in de dagelijkse
Standaard. Ik zal de site bij mijn bladwijzers zetten en ik attendeer u
gelijk op mijn site

***

100.000

You have been awarded with the sum of €100,000 by our office

***

Eerlijke groenten en fruit

Geacht heer/mevrouw,

Hierbij wil ik uw aandacht vragen voor Absna, een “Fair Trade in Fruits & Vegetables” organisatie in Fondwa op Haïti. Het betreft een sociale onderneming waarbij lokale boeren participeren in een corporatie.

***

HTC

WPO, modieus gezwam, weet je wel waar zionisme vandaan komt? Van honderden jaren bidden voor terugkeer naarJeruzalem.
20% van de Israelische bevolking is Arabies.
Racisten Zijn de moslims, die alleen maar moslims in hun land accepteren. Vraag maar aan de Kopten in Egypte.
Verzonden van mijn HTC

***

Zeespiegel

Weer een zeer duur onderzoek naar verhoging van de zeespiegel: 1,1 cm in 20 jaar, nog 80 jaar is totaal ca 5 cm. zeestijging door smelting ijskappen.
Waarom geen onderzoek naar de diepte van zeeen en oceanen. Net als in sloten wordt komt door lozing van de rivieren, slib etc in de zeeen.
Deze worden minder diep, met hetzelfde water stijgt de zeespiegel iets. Is dat niet logischer?

***

On hold

Facebook: check
Twitter: check
NuJIJ: check
GeenStijl: ban (en terecht, maar gelukkig maandag unban)
Blog: check

Toen dacht ik, o shit ik heb me nog niet afgemeld bij DeJaap. Daarna dacht ik, o ja ik had een column beloofd! ‘Verwacht binnenkort..’ wist u nog?

Maakt niet uit, ik was het ook vergeten. Heb gelukkig tot 2013 om die beloofte waar te maken. Heb mijn digitale leven toch even on hold gezet, dus alle tijd van de wereld (anderhalve maand = voor mij atvdw). Ik heb er zin an!

***

Dienaar van God

ben mevrouw Ellen.M. Meer, een toegewijde dienaar van God. Ik heb een stichting / Estate onvoltooide {waarde van $ 2,142,728.00 US Dollars} en heb je nodig om me te helpen het af vanwege mijn gezondheid, alles is beschikbaar Contacteer mij via e-mail:

***

Thorbecke sr

Bedenk dat Thorbecke Sr zijn zoon het advies had gegeven niet over Spinoza te spreken, want dan zou hij in Nederland geen carrière maken. Thorbecke sprak ook niet over politieke partijen. Dit is de reden dat er geen politieke partijen in onze grondwet zijn opgenomen. Herinner jij je nog www.lijst14.nl? Een politieke groepering bestaande uit de intelligentie van het anonieme volk i.p.v. partijvertegenwoordigers. De politieke partijen was een uitvinding van de elite, ongeacht welke kleur en welke religie, bedacht in 1849. Toeval of niet, maar Fortuyn kwam altijd uit op Spinoza, aldus de joodse “public intellectual” Albert de Booij in het voorwoord van het boek “A hell of a job” “De verzamelde columns van Fortuyn”.

De cruciale vraag is: waar is de volonté générale van Rousseau, zoals deze in de mensenrechten van 1789, artikel 6 was opgenomen, gebleven? Uit teksten blijkt en volgens kenners zou Rousseau zijn beïnvloed door Spinoza. Kortom, er dient een gesprek te komen tussen de intelligentie van de anonieme burger en de koningin en niet met lichtgewichten zoals Rob de Wijk. Zie bijgaand het verzoek tot abdicatie van de RPN.

In Polen zijn 450 duizend kleine boeren die van hun bedrijf afhankelijk zijn. Denk jij dat deze zich laten onderwerpen aan het gegeven dat de Koninklijke familie het verschil niet proeft tussen genetische gemanipuleerde groenten en biologische groenten? (Agd 14/8/2004). Duidelijk is dat deze politieke uitspraak van de kroonprins is gedaan om patenten te genereren voor de innoverende bedrijven van het CDA en die per saldo invulling geven aan Genesis 1, vers 28, om de vrijheid van de elite voor altijd te kunnen garanderen? Nee dus, dat doen zij niet. Zie ook mijn brief aan de Jacques Wallage en aan Pan President Bronislaw Komorowski, “The seeds Act” van 15 november 2012.

Groet, uw dienaar om het algemeen belang te dienen.

***

Discussie!

Beste Jaap,
als ik deJaap via mijn RSS-reader aanzet, ontvang ik via mijn geluidskaart een discussieprogramma.
Wat is dit en kan ik dit ook uitzetten?

***

Niet zon zin

Excuus mijn mail van deze week was een opwelling, ik heb eigenlijk helemaal niet zon zin om anderen lastig te vallen met weer een mening.

Excuus, maar u mag mijn mail als niet verzonden beschouwen.

***

Voor God spelen

Ik had verwacht dat je een kerel met ballen zou zijn, die een discussie aandurft, maar helaas. Je mond vol hebben over “intelligent” en over een site “voorbij het eigen gelijk” maar het komt erop neer dat jij beslist wie of wat intelligent is en als iemand het niet eens is met jouw ‘gelijk’ en je daarop aanspreekt dan ga je schelden en op ‘edit’ klikken. Dan ben je dus gewoon een klein mannetje die het leuk vindt met het kleine beetje macht dat hij heeft (wie laat ik wel en wie laat ik niet toe op mijn site) een beetje voor God aan het spelen is en daarmee bewijst dat hij niet heel intelligent is.

Ik kan je verzekeren dat zulk gedrag je site tot een 2e GeenStijl gaan maken: berichtjes over het huwelijk van Mathijs van Nieuwkerk waarop een groepje mensen reageren die het voornamelijk met elkaar eens zijn en ontzettend domme commentaren leveren. Maar hé, als dat is wat je wilt: succes!

***

Islamietjes

P&W nog gezien met die somalische schrijfster die keihard zei dat er 30.000 quat kauwende somalische losers in dit land rondhangen.

koningin juliana troonrede 1979: ons land is vol, ten dele overvol!!

joop den uyl 1973: wij zijn van oordeel dat op langere termijn noch het belang van de landen waaruit de vreemde werknemers komen, noch de belangen van die vreemdeling zelf , noch de belangen van de nederlandse samenleving, met hun komst zijn gediend.

Paul scheffer: als enigszins beheerste opvang van vluchtelingen, gezinshereniging en arbeidsmigranten onmogelijk blijkt,… en goede inburgering niet lukt, dan zal vroeg of laat de kritische grens worden bereikt van wat sociaal en cultureel aanvaardbaar is.

‘Autochtone Hagenaar is vanaf 2012 in de minderheid’. In Den Haag is dit jaar voor het eerst het aantal inwoners van Nederlandse origine onder de 50 procent gezakt.

hoe vaak moet er nog gewaarschuwd worden voor het gevaar van teveel migranten, van teveel misbruik van onze sociale voorzieningen, voor de hoge kosten van al die profiteurs (1000 euro per inwoner per jaar) enz enz

nog los van alle verboden die er zijn om islamietjes tegemoed te komen ( weten we het nog schiderijen van varkens die uit het gemeentehuis gehaald moesten worden omdat islamietjes beledigd waren?? 1 van de vele voorbeelden).

***

Ranter

Hallo,

We keken net naar je interview met Farage.

We vinden het nogal wat dat jij voor “de Nederlander” spreekt.
Dat naar Nederlandse begrippen Farage een ranter zou zijn.
Speak for yourself.
Farage is een van de weinig dappere mensen die durft te zeggen wat anderen niet durven te zeggen.

Je hebt ‘reacties geven’ op die video uitgeschakeld…hetgeen betekent in onze opinie dat jij er niet tegen kan als mensen hun eigen mening geven en dat je bang bent voor kritiek.
Typisch voor mensen die zulke kritiek leveren in naam van een grote groep, terwijl hij de mening van die grote groep niet kent.

Povere verslaggeving.

***

Cubicle

Geachte mevrouw / heer,

Wij zijn een locatiescout bedrijf en zoeken op dit moment de locaties voor een nieuwe Nederlandse Speelfilm.
We zoeken een kantoortuin met “cubicles”, grijs tinten, gedateerd en stoffig.
Op het internet kwam ik een foto van jullie tegen op jullie site, zie hieronder
van een kantoortuin die in de buurt zou komen voor wat wij zoeken.
Zou u ons kunnen helpen aan de naam van het bedrijf of contact waar de foto gemaakt is?
Beetje brutale vraag natuurlijk.
Zelf kennen we Dell in Amsterdam en Exact in Delft maar deze zijn net niet (meer) gedateerd/stoffig genoeg.

Voor nadere toelichting ben ik bereikbaar op onderstaande nummers of per mail.
Hoop iets van u te vernemen.

Cubicle de Jaap.nl

***

Snelkoppeling

Beste redactie,

De vraag van bert Brussen aan Nigel Farage of hij een nazi is e.d. is een belachelijke vraag en ik zou maar eens deze snelkoppeling aanklikken en dan maar eens denken over wie eigenlijk EU-Brussel is!

Onderstaand snelkoppeling is een zeer interessessant onderwerp dat laat zien dat vanuit de Nazi periode verantwoordelijke figuren vanuit de Pharma-Industrie zoals : IG Farben, Hoechst, Bayer, BASF de basis hebben gelegd voor de huidige EU-Brussel. Dus het is onterecht om de PVV te beschuldigen van rassenhaat en bruinhemden want ze zijn het zelf daar in Brussel!

***

Hij vindt van wel?!

Dit wilde ik dus zeggen:

De site maakt me gek. Oke, nog gekker;-)
Ik heb dit nog niet gezegd, maar hij vindt van wel?!

***
ASDASFKJA

erfvkedfnenfvefvklefvbgletbk

***

Afslachting politici

Ik trof een oproep tot liquidatie van de PvdA, GL en SP. Ik deed aangifte. Het OM zegt dat zoiets niet strafbaar is, en geeft redenen. Daarnaast bepaalde het OM, dat een oproep tot afslachting van politici niet strafbaar is.

Ik wou daarover iets schrijven

***

Leerproces

Eens, van anderen houden als van jezelf is en blijft een uitdaging. Wat kan
helpen, is het volgende: iedereen doet wat hij/zij kan, iedere dag opnieuw.
Meer praten met elkaar creeërt meer bekendheid van elkaars denken, en wat
het mooie aan praten is, is dat we ophelderingsvragen kunnen stellen, zodat
er een leerproces doorgaat. Op het moment dat we denken HET beet te pakken,
is daar de illusie, in de zin van: ff vragen aan anderen wat zij denken
en/of vinden. Ennuh……hopeloos, zegt U, daar denk ik anders over. ´t Is
in elk geval iemand die zich uit en ik leerde dat mensen die binnenvetten
exploderen. Mediteren, lijkt me een goeie, veel rust toegewenst, waar u zegt
voor euthanasie te zijn, bedoelt u hopelijk, over/voor uzelf? Mijn gedachte
is, dat ik over mij mag oordelen, zoals u de enige bent voor mij die over u
mag oordelen.

***

Pluizen tegen luizen

Mij stoorde het niet die hoofddoeken, doe lekker joh, als het je goeddunkt, waarom niet?
Maar er begint wel iets te knagen, nu er zo gestreden wordt voor vrijheid om maar vooral vrijwillig je hoofd te mogen bedekken,
In de vele reacties over het hoofddoekje leren we namelijk van vrouwen die er graag 1 dragen, dat zij dit ten eerste vrijwillig doen, ten tweede omdat ze hun geloof willen uitdragen en jawelles, dan komt er de ” ten derde” het aapje uit de hoofddoek zetten, mannen willen alleen maar dat hun vrouwen dit doen om hen te beschermen!!!!!! Echt, je leest het in ieder topic wel een aantal keer.
Beschermen waar tegen???? Slechte weersomstandigheden die het haar doen pluizen? Tegen luizen?
Nee, ze willen deze vrouwen beschermen tegen henzelf. Want in iedere mannetje schuilt wel een klein geil aapje dat zich natuurlijk niet inhouden kan bij het zien van wapperende haren. Dat is dan geloof ik ook direct het hele geloofsaspect van het hoofddoekje, het moet van Allah, omdat hij beter dan wie dan ook weet hoe makkelijk je verleidt wordt…, de hoofddoek is om mannen te beschermen tegen hen eigen geile natuur.
Tuurlijk, als je daar dan voor wil kiezen en zo weinig vertrouwen heb in de man, bedek dat hoofd dan. Ook onderdanig zijn is een keuze.
Helaas heeft dit alles wel een negatief klein minuscuul nevenaspectje: vrouwen die geen hoofddoek dragen.
Het hoofddoekje is namelijk een beschermdoekje. Dat heb ik nu wel begrepen van onze moslima’s.
Maar welke boodschap gaat er dan vanuit als een steeds grotere groep vrouwen ervoor kiest en nodig vinden dat zij een beschermdoekje dragen?????
Dan kan het niet dragen van een hoofddoekje straks door een grote groep mannen uitgelegd worden als dat deze dame in kwestie geen bescherming verdient.
Ik vrees dat er straks weleens gediscrimineerd kan gaan worden als vrouwen geen hoofddoekje dragen.
Ik word in deze gedachten gesterkt door de vele moslima’s die vrijwillig al zijn over gegaan tot bescherming van hun eigen lijf en leden.
Zo weinig vertrouwen hebben zij in de man.
De laatste tijd voel ik mij dan ook in sommige buurten zonder hoofddoek alsof ik een onzichtbare jodenster draag.
Ik word nageroepen dat ik een hoer ben en dat alleen omdat ik een teken afgeef, blijkbaar, want ik draag geen hoofddoek.
Ik ben nog steeds niet voor een verbod op de hoofddoek, wel op aanpakken van mannen die een vrouw zonder hoofddoek als een hoer denken te mogen behandelen.
Als simpele oplossing voor het geile mannenprobleem die hun handjes niet thuis kunnen houden stel ik dan ook een eerder een piemelklem voor.
Het probleem ligt namelijk in eerste instantie bij hen zelf, vrouwen dienen voor hen beschermt te worden, het liefste zonder daarzelf enige hinder of bedekking aan te ondervinden.

***

Emailadres

Ik heb een reactie geplaatst op de site maar mijn emailadres en naam blijft staan op de site. Hoe komt dit en kan dat er af gehaald worden.

***

Lands regeerders

Geachte lands regeerders, hoe denkt u dat nu allemaal op te gaan lossen.

MKB heeft erg weinig vertrouwen in de economie en u denkt dat wel even op te gaan lossen?
HOE DAN.
U gaat me toch niet vertellen dat de crisis morgen al bezworen is???en de economie plots aantrekt
Hoe wilt u 50 +, wat door de crisis hun baan kwijt geraakt is, weer aan het werk gaan helpen
Of de 50+, waaronder ik zelf,die na 34 jaar lichamelijk zwaar werk te hebben gedaan, uiteindelijk aan de schouders geopereerd moest worden en
nu vermoedelijk gedeeltelijk arbeids gehandycapt zal blijven, weer aan het werk te gaan krijgen.???????
Loop nu al 1.5 jaar thuis te herstellen en zal vermoedelijk weer aan een schouder geopereerd moeten gaan worden.
En ik ben zeker niet de enige wat , dankzij het werk, lichamelijke gebreken heeft gekregen en nu thuis loopt.
Daarnaast hebben we nu ook nog eens te maken met duizenden schoolverlaters, het gros zal nog niet eens aan de slag komen.

Hoe willen jullie dat dan op gaan lossen, op welk termijn moet ik dan gaan denken.

Ben erg benieuwd naar uw reacties. vooropgesteld dat ik dat van u uberhaupt zal gaan krijgen.

***

300 hits

De “nieuwe Jaap” is beter te lezen, nu de bekladde Amerikaanse vlag verdwenen is,
mijn complimenten.

Maar als ik zeg “beter lezen”, dat betekend niet dat deze vertaalde verhaaltjes van Drudge , Huffington Post etc. een goede vorm van informatie is.
Om ALLES te stelen van het internet, van journalisten die wel hun brood moeten verdienen is altijd nog strafbaar.
Om elke dag voor een PC te gaan zitten, en dit pseudo journalisme te beoefenen is laag, zelfs voor Nederlandse standaard.
En wie is die grapjas die van mening is, “ik steel elke dag en ik gebruik mijn echte naam en foto”. Het is net een inbreker, die zijn visite kaartje achterlaat na een inbraak.

En natuurlijk kijken jullie altijd (en verbaasd) naar die website 200/300 “hits” uit Langley, West Virginia.
Wel, dat is de NSA die een oogje erop houd, wat er te lezen staat elke dag.

Ik kan je alleen vertellen, wees voorzichtig.

***