Bladen

Fotoheld in 2012: Willem Holleeder

31-12-2012 11:00

‘Fiscale cliff is niet einde van de wereld´

Storten we kapot als de Republikeinen en Democraten er niet uitkomen? Valt dus best mee, vindt Jim O’Neill, de topman van Goldman Sachs Asset Management. “Even if they can’t put together something on Sunday, if they can create the impression they can put together a deal in the next couple of weeks then the markets will be OK.”

Obama vindt schietpartij ergste uit presidentschap

Ook Obama relativeert de fiscale afgrond. De schietpartij in Sandy Hook was het ergste moment uit zijn presidentschap tot nu toe, zegt hij in een onthullend Meet The Press gesprek.

ZDF toont videopropaganda Syrische regering

Ai, het ZDF Journaal liet krijgshandelingen zien van regeringssoldaten in Syrië die zich probeerden in veiligheid te brengen voor  opstandelingen. Probleempje. De beelden zijn bij elkaar geframed.

Santa Monica ageert tegen fitness-wegversperders

Het is het meest fitte stukje op aarde. De boulevard bij Santa Monica in Californië. Iets té, vinden stadsbestuurders. Niet-sporters worden gehinderd als ze over straat lopen vanwege al die gezondheidfreaks met hun meegebrachte apparaten.

Wat is slechtse vliegtuigmaatschappij?

Een kwart van alle Amerikaanse vliegconsumenen vindt American Airlines de meest onbeschofte vliegtuigmaatschappij van de US of A. American Airlines staat bekend om zijn lompe cabinepersoneel. Hmmm, ooit met Ryanair gevlogen?

CDA wil vergelijking topsalaris

Het CDA wil dat er een vergelijking wordt gemaakt tussen de topsalarissen in Brussel en in de Verenigde Staten. Voorstelletje van het ambitieuze CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt. Volgens de christen-democraat verdienen Amerikanen in publieke functies met een vergelijkbare topfunctie minder dan in Europa. Nivelleren dus!

Holleeder is videoheld

De aan elkaar geplakte fotobeelden van het pak slaag dat Willem Holleeder kreeg van Dick Vrij op een terras in Amsterdam-Zuid zijn is de best bekeken video bij De Telegraaf in 2012. Op twee staat Sascha de Boer die de NS baas te hard zou interviewen.

Angela Groothuizen haat waterparken

En toch is er nu. Ergens in Dubai. Alles voor de kinderen, twittert het nieuwe Weight Watchers boegbeeld.

Lindsay Lohan doet ‘t rustig aan

Dit is het laatste Lindsay Lohan nieuwsding van het jaar, en misschien moeten we helemaal stoppen over haar te berichten. Ze viert oud en nieuw in Londen, meldt iedereen. In een hotelkamer met vrienden en familie. En ze doet niet mee aan een nieuwe Celebrity Show. Thanks for sharing, Lin.

En ene Kim Kardashian is zwanger

Nog zo’n non-valeur mevrouw waar we eigenlijk niets meer over willen weten. Kim Kardashian is zwanger.