Bladen

Doutzen showt nieuwe zomerlijn

04-01-2013 08:44

Wat gebeurde er terwijl u lag te slapen? ThePostOnline selecteerde 10 ochtendtopics waarmee u leuk kunt meekomen bij de koffiezetapparaat.

Patrick van der Eem opgepakt

Ooit bezorgde hij Peter R. de Vries zijn beste verhaal. Nu is hij weer gewoon inbreker. Patrick ‘dit is viezz’ van der Eem wordt er van verdacht een ramkraak te hebben gezet in een sportwinkel in Oosterbeek. De Antilliaans-Nederlandse ondernemer met strafblad zit weer eens vast.

Voor welke mensen zijn we bang?

Welke personen zijn zo afschrikwekkend dat je ze het liefste mijdt. Met wie wil je niet in gevecht komen? Buzzfeed maakte een hilarisch lijstje. Inderdaad, bij mensen met bepaalde hesjes wil je heel hard wegrennen.

Stijltips voor lange vrouwen

Lange vrouwen met lange benen zijn leuk om naar te kijken, maar ze hebben vaak moeite met het vinden van de juiste outfit. Althans, dat constateert Huffington Post. En daarom helpen ze de dames een handje met een foto-serie hoe het wel kan.

Dijsselbloem’s afboeking

Ja, Jeroen Dijsselbloem, hoe leg je uit dat we fors moeten afboeken op die staatsleningen aan ASR, SNS en ABN? De stand over 2011 was al niet best, en de performances over 2012 duiden ook niet op veel goeds. Rekenaars gaan uit van 10 miljard verlies.

Israelische prostituees werken in fashion-industrie

Mooi verhaal in New York Times over hoe enkele dames van lichte zeden zichzelf uit de goot werkten tot bekende fashion-ondernemers, met hulp van een geëngageerde life-style redacteur van een fashionblog.

Middelvinger opsteken naar politie mag

John Swartz stak in 2006 zijn middelvinger op naar een agent in St Johnsville in de staat New York. Hij werd meegenomen naar bureau. De rechter vindt nu dat hij op deze wijze uiting mocht geven aan zijn ongenoegen. Swartz eist nu een schadevergoeding. Kijk, dat is natuurlijk ook weer overdreven.

Groene investeringsbubbel dreigt

De rijkste man op aarde, Warren Buffett, heeft al 2 miljard geïnvesteerd in zonne-energiebedrijven in Californië, en dat doet hij niet voor niks. Analisten menen dat er wel eens een groene bubbel zou kunnen ontstaan.

Doutzen presenteert Victoria Secret’s bikinilijn.

Die buik van Doutzen, dat slaat helemaal nergens op. Zo’n sixpack, dat kan een mens niet aan. Maar daar gaat het niet om. Het gaat om wat ze aan heeft, een bikini van Victoria Secret’s natuurlijk. Vet clipje. Leuk deuntje van Bruno Mars eronder ook.

Gemeentes verdienen aan goede doelen

Het is toch godgeklaagd. Doen mensen iets goeds, zoals kleding inzamelen, eisen sommige gemeentes inzamelingsbelasting. Het Leger Des Heils is jaarlijks 1 miljoen kwijt aan deze gemene gemeenteleges.

Kerst en nieuwsjaars griepepidemie

We snotteren, en vooral de kinderen. Combinatie van kou, met elkaar op een kluitje zitten en veel te laat naar bed, en verminderde weerstand door al dat gezuip. De scholen gaan weer beginnen, maar de verwachting is dat er meteen een fiks verzuim zal zijn.