Bladen

Raf en Syl: Wie ging vreemd met wie?

04-01-2013 17:10

De Duitse roddelpers is voorlopig nog niet klaar met de scheiding tussen Rafael en Sylvie van der Vaart. Bladen als Bild en Express proberen uit alle macht de breuk van wat ‘duiding’ te voorzien. Veelgehoord argument: de voetballer en de presentatrice hadden het zo druk met hun eigen carrieres, dat hun huwelijk in het gedrang kwam. Maar uiteraard zijn er ook roddels over seksuele escapades. Ging Sylvie vreemd? Met een vrouw?

De naam van Nikkie Plessen blijft rondzingen. Ook al heeft de tv-presentatrice gisteren laten weten dat zij niet de reden van de breuk tussen Sylvie en Rafael is. Maar Bild schrijft: “Doch ein Gerücht hält sich hartnäckig: Eine schöne Holländerin soll der wahre Trennungsgrund sein.” En die ‘schöne Holländerin’ zou Frau Plessen zijn.

Was Sylvie lesbisch of ging ze met Ali B?

Ook Express verwijst naar Nikkie als mogelijke boosdoener. Maar over Sylvie doen de bladen nog wel de meest wilde uitspraken. De presentatrice zou volgens Express een verhouding met ‘dem Rapper’ Ali B. hebben gehad.

Bild wekt zelfs de indruk dat Sylvie gevoelens voor boezemvriendin Sabia Bouhlarouz zou hebben. Het blad schrijft het niet letterlijk, maar de suggestie is duidelijk: “Mit IHM geht sie aus, IHR spendet sie Trost …”. Om vervolgens niet na te laten ook Rafael aan Sabia te linken. Haar man, Khalid Bouhlarouz, speelt immers in het verre Portugal. “Das wären für Sabia 3 Stunden und 20 Minuten Flugzeit von Hamburg. Die van der Vaarts wohnen gleich um die Ecke. Mal schauen, wen von beiden sie jetzt häufiger besucht…”