Sophie’s Fotochoice: Sarkozy begint 2013 goed

04-01-2013 12:38

Sarkozy jogging

Sarkozy begint 2013 goed, door een rondje om zijn landhuis in Zuid-Frankrijk te joggen. Sarkozy gaat het jaar echter niet geheel ontspannen in; volgens de Independent heeft Ziad Takiedinne, een Frans-Libanese zakenman, bewijs dat de voormalig president zo’n 66 miljoen euro heeft aangenomen van Muammar Gaddafi.

Sarkozy jogging

 

Sarkozy jogt lekker door.

 

Kim Kardashian at gym

 

Kim Kardashian, zwanger van liefdesbaby met Kanye West (de baby gaat misschien wel Kimye heten!). Kim schijnt ruzie met de paparazzi te hebben; er verschijnen namelijk steeds meer foto’s van haar goed gevormde billen op internet. Kim had voorheen een deal met de paps: als ze liet weten waar ze was, zouden er geen foto’s van haar derrière gemaakt worden. Dit gebeurt nu wel, zoals je hierboven kunt zien.

Orlando Bloom on hike

Orlando Bloom met zijn zoontje Flynn. Orlando maakte een wandeling door L.A, na lange tijd in New Zeeland te hebben gewoond voor opnames van The Hobbit.

d232eac12fe5b2b7_d889fda6550b11e2ae2a22000a1f9723_7.preview

Ozzy Osbourne blijkt nog emotie te kunnen tonen en laat hier zien dat hij zelfs nog kan lachen. De oude rocker knuffelt met zijn kleinkind, die met enige verbazing naar zijn opa opkijkt.