Top Gear keert 27 januari terug voor zeker drie jaar

05-01-2013 17:01

2012 was met zeven afleveringen en slechts één seizoen in het jaar zwaar afkicken voor de Top Gear liefhebber. Gelukkig kunnen we nu melden dat de drie heren Clarkson, Hamster en Captain Slow eind deze maand weer op je scherm verschijnen met een spetterende show.

Althans, volgens de website Applausestore die de kaarten voor de liveshows verkoopt. De eerste liveshow waar de opnames gemaakt worden is op 23 januari aanstaande. Dat betekent -als je naar de voorgaande jaren kijkt- dat de eerst volgende uitzending 27 januari zal zijn. Inmiddels is ook de Wikipedia van Top Gear bijgewerkt. Volgens deze pagina worden we in 2013 maar liefst op negen uitzendingen getrakteerd.

Supercar journey

Dit moet samen met het feit dat de drie heren afgelopen jaar al bekend maakten bij The Guardian dat ze met Top Gear voor drie jaar hebben bijgetekend bij de BBC toch wel een aangename verrassing zijn voor fans van de show. We kunnen nog niet vertellen welke auto’s er dit jaar in de show zullen verschijnen, maar het is vrijwel zeker -gezien de foto’s die Clarkson vorig jaar al op twitter postte- dat het trio ons dit seizoen mee zal gaan nemen naar the States om te laten zien dat je wel degelijk een roadtrip kunt maken in supercars als de Lexus LFA, SRT Viper en de Aston Martin Vanquish. Dat wordt smullen.