Bridget Maasland diep teleurgesteld in Gerard Joling

08-01-2013 14:42

Bridget Maasland is BOOS op Gerard Joling. Of nouja boos…laten we het er op houden dat ze erg teleurgesteld is in Gerard Joling. Joling presenteert namelijk Sterren Dansen op het IJs op een “kindvriendelijk tijdstip” maar gaat wel gewoon “echt heel erg ver met zijn grappen”. Dit laat Maasland weten op de gezaghebbende zender SBS 6.

Overigens is het toeval dat Maasland onlangs nog een fikse ruzie had met Joling.

Wat er precies erg is aan de grappen van Gerard Joling legt Bridget u nu zelf even uit: “Het is soms ook best wel bot, ook over de tanden van die ene man. Dat hij dan niet mag lachen en zo. Dat ging best wel een beetje ver. Misschien heeft hij er van geleerd.”

Overigens struikelt inmiddels tout correct en fatsoenlijk Nederland over de grappen en grollen van de Dansen op IJs-presentator. Zo is half politiek-correct Vlaanderen ook al WOEST vanwege de vermeende racistische grappen van Joling en laat Sterren Dansen op het IJs- jurylid weten ook niet zo blij te zijn met de Joling-humor.

“Het is natuurlijk live en je zit in de flow van de show. Dan kan er wel eens iets uitschieten waarvan je achteraf denkt: dat is niet zo slim geweest. Ik denk niet dat Geer dat met opzet doet. Ik moet er persoonlijk ook erg om lachen”, aldus het jurylid.