Entertainment

‘Hingst en Moszkowicz waren al jaren stel’

15-01-2013 14:44

Dat Bram en Gaby nu ook in het openbaar verliefd zijn, verbaast weinig mensen in het roddelzieke Amsterdam-Zuid, waar zich deze amourette afspeelt. De twee hebben al jaren innig contact.

De buurvrouw van Gaby Hingst zag Bram al eens naar binnen sluipen bij de toenmalige weduwe van Evert Hingst. Bram stationeerde zijn Range Rover wel eens bij haar voor de deur om Gaby ‘even te bezoeken’, liet een ex- bovenbuurvrouw zich als eens ontglippen.

Laklaarzen

Dat hoeft niks te betekenen, het kan een troostende schouder zijn geweest, maar wat vast staat de twee al jaren on kissing terms verkeren. Anderen weten te vertellen dat mr. Bram jaren geleden in een vrijgevige bui  al eens dure laarzen voor Gaby kocht. Toen werd er al gegniffeld, door sommige dames enigszins jaloers.

‘Het is niet de eerste keer dat ze verkering hebben’, zegt een insider. ‘Hij ging met haar, toen hij nog getrouwd was met Julliët, zijn vorige echtgenoot’, zegt deze dame. Hingst verbrak recent haar relatie met Frank Wisse, de ex van Caroline Tensen, en deze zou heartbroken zijn.

Vreemdgangers

Hingst noemt zich tegenwoordig kunstenaar, maar was jarenlang actief als styliste en modedame achter de schermen bij Jackie. Gaby Hingst was eerder getrouwd met advocaat Evert Hingst, de geliquideerde advocaat in kwade zaken.

Ten tijde van haar huwelijk maakte zich al zorgen over zijn entourage. In tapverslagen waarschuwde Gaby Hingst haar man voor  zijn criminele vriendenkring, die hij te veel aandacht zou schenken.

Hoerenskloeders

‘Nee, (tijd doorbrengen) , doe je liever met vreemdgangers, drugsgebruikers, vieze vuile hoerensloerders, gokautomatenmannen, autogaragedieven, weet ik veel wat voor vuile criminelen allemaal’, sprak ze in afgeluisterd telefoongesprek.

Nu is ze met Bram Moszkowicz, de man die we géén maffiamaatje mogen noemen.