The Rules voor vrouwen anno 2013

15-01-2013 12:28

Het boek The Rules leerde in de jaren ’90 een hele generatie vrouwen hoe ze de ellende van daten konden omzetten in een succesvol aanzoek. Deze regels van Ellen Fein en Sherrie Schneider leerde miljoenen vrouwen de trucjes van playing hard to get om zo Mr. Right te vinden. The Rules deed veel stof opwaaien maar het boek was een wereldwijd succes. Nu is er een herziene versie uitgebracht, want hoe moeten vrouwen anno 2013 moeilijk te bereiken zijn terwijl er zoveel manieren zijn om ze te benaderen?

Play hard to get in touch with
Twitter, Facebook, je telefoon: allemaal extra aan manieren om daten nog erger te maken dan het al is. In The New Rules staat eigenlijk hetzelfde als in het boek uit 1995: niet direct reageren. Volgens de auteurs zijn vrouwen tegenwoordig veel te gretig om snel te reageren via verscheidene social media en komen daarmee in de problemen. Hun advies: Sms niet eerder dan 4 uur later terug en post niks op zijn Facebookwall. Laat al helemaal zijn vrienden en familie met rust. Doe alsof je internet er een tijdje uit ligt, zodat je ‘mysterieus’ blijft. Play hard to get in touch with.


Fix de router

Dus mannen, mocht u een kopie zien staan van deze datinggoeroes bij uw afspraakje: wees niet beledigd door haar ronduit onbeleefde manieren en desinteresse. Ze wil eigenlijk gewoon trouwen. Oh, en fix de router even voor haar.