Leven

Mode: Amsterdam Fashionweekend

16-01-2013 12:30

Over een week is het zover en barst het modespektakel weer los in onze geliefde hoofdstad. 23 tot 27 januari staat de stad in het teken van Amsterdam International Fashion Week en dat betekent modeshows, modefeestjes en heel veel activiteiten.

Voor wie dacht dat fashionweek alleen toegankelijk is voor modeprofessionals heeft het mis. Naast het ‘Uptown’ programma is er namelijk ook een ‘Downtown’ programma vol met leuke activiteiten.

Te beginnen met de officiële AIFW opening party in AIR 18 januari 2013.

Gevolgd door Amsterdam Fashion Weekend (19 en 20 januari 2013) waarbij er door de hele stad publiekstoegankelijke activiteiten worden georganiseerd. Zo wordt bijvoorbeeld op 19 januari in het Amsterdam Marriot Hotel de “Sorel Fashion Swap” georganiseerd. Een event waarbij je jouw oude kleding stukken kunt ruilen, voor de kledingstukken van iemand anders. En dat onder het genot van een glas champagne.

Maak je liever een wandeling? AFW heeft verschillende moderoutes uitgestippeld langs alle must see’s en must do’s.  Een compleet overzicht van alle activiteiten kun je vinden op de AIFW site.

Besluit je je te begeven in al het fashion gedruis vergeet dan niet hier je gratis fashionweekend ticket te downloaden.