Bladen

Jack Spijkerman wil Geert Wilders niet in zijn studio

17-01-2013 16:51

Ah, je kan de socialist wel met veel geld wegkopen bij de VARA, maar je krijgt de VARA niet uit de socialist. Jack Spijkerman, ooit succesvol met humoristische en inhoudelijke programma’s als Kopspijkers voor hij het grote geld bij Talpa, Tien en RTL opzocht, doet tegenwoordig op RTL4 een spelletje met Veldhuis, Kemper en dat meisje van PowNed. Maar ook bij RTL spat de verschilligheid nog altijd van Jack af. Zo wil hij absoluut niet dat PVV-voorman Geert Wilders aanschuift in zijn studio.

“Geert Wilders hoef je niet naast me te zetten. Niet omdat ik het niet met hem eens ben – ik ben het met wel meer mensen niet eens -, maar ik voel geen enkele klik met die man. Gelukkig houdt de redactie daar rekening mee“, vertelt hij in de Avrobode.

A-Sterren
Jack is sowieso enorm kritisch wie hij in zijn programma’s toelaat. “Ik wil alleen sterren van de A-categorie. Dus geen Emile Ratelband en ook niet Kelly van der Veer. Ik vind dat mensen zonder inhoud. Wat Vindt Nederland? Gaat over de mening van Nederland. Daarom moet je mensen hebben die wel eens een krant lezen.” Dus konden we dit seizoen tot nu toe genieten van de grootse inzichten en maatschappijvisie van Lieke van Lexmond, Charly Luske, Froukje de Both en Gerard Ekdom. Dank Jack!