Media & TV

Illegale Kijktip: Suits!

18-01-2013 13:19

Vandaag is het derde seizoen van de Amerikaanse hitserie Suits begonnen. Suits is een serie over het advocatenbestaan in New York. Een soort Zo Zuidas, maar dan met hoofdrolspelers die elke man wil zijn en waar elke vrouw mee wil zijn. En mooie vrouwen en goede grappen. En wij hebben linkjes naar al die drie seizoenen. Zodat je je niet hoeft te vervelen dit weekend.

Waar gaat de serie over? Een partner van een groot advocatenkantoor (‘I only care about winning’) neemt een ex-drugsdealer aan die briljant blijkt te zijn. Samen vormen ze een hilarisch en aandoenlijk duo, lossen zaken op en hopen dat niemand te weten komt dat junior geen diploma heeft en dus eigenlijk geen advocaat mag zijn.

Als onderstaande trailer je niet kan overtuigen: de IMDB geeft Suits een 8,9. Deze beauty maakt de serie een stuk prettiger voor het oog (overigens een kwart Nederlands). Er zitten briljante detective-momentjes ‘Aha! Ik heb het door!’  in, die de serie geweldig maken. En iedereen heeft het er over. Is het niet vandaag, dan is het morgen.

Seizoen een kijk je hier, seizoen twee is hier te vinden en de eerste aflevering van het derde seizoen (elke vrijdag een nieuwe aflevering) is hier te vinden.