Bladen

Waar gaat Badr lunchen vandaag?

22-01-2013 09:02

Wat lazen we vanochtend in de media en misten we op televisie? Dit is het ochtendgebed van ThePostonline

Crimineel steeds vaker een mevrouw.
Wetenschappelijk bewezen dus hou slag om de arm. Onderzoekers van de VU en UvA tonen aan dat de criminaliteit onder vrouwen stijgt. Feminisme met een kwalijk randje.

Lady in red in Witte Huis.

Applaus van de modeapausjes. Michele Obama zag er volgens de kenners weer fantastisch uit in een rode Jason Wu jurk. Ze droeg een opvallende ring van Kimberly McDonald en schoenen van Jimmy Choo. Jammer dat ze boos keek naar John Boehner tijdens een dinertje.

FT gaat digitaal.

Flauwekul natuurlijk om hoogwaardige journalistieke informatie op roze papier te moeten lezen. De beste krant ter wereld gaat nu echt digitaal en zet een trend. Als zelfs een conservatief merk als The Financial Times omgaat, dan moet de rest wel volgen.

Steep vegen als fatsoensnorm

Normen en waarden premier Balkenende preekte dat het schoonmaken van je stoepje  een vorm van fatsoen is. Ergens schijnt in de gemeentewet zelfs te staan dat het zelfs een plicht is om de tegels voor je huis schoon te houden. In Kaatsheuvel ontaardde het veegmoralisme is een knokpartij. Bijna bejaarden met teveel tijd gingen elkaar te lijf. Overigens,  een paar jaar geleden bleek dat het stoepje van Balkenende zelf ook niet schoon was.

Fotografenduo Blommers en Schumm laat ons gokken.

hal

 

Wat  ziet u hier? Precies, niet wat u denkt.  In De Volkskrant staat een mooi verhaal over  fotografenduo Blommers en Schumm. Het artistieke flitskoppel maakt denkelijke erotische plaatjes, maar als je goed kijkt zijn het geen borsten die je ziet maar een boek, en geen billen, maar een lamp. En is dit geen vagina met tampon, maar een halletje met een lichtje.

Waar gaat Badr lunchen?

Badr en Estelle zijn verenigd – samen met hun schoothondje Ficq. De vriend van Estelle komt vrij vandaag. De kickboxer met strafblad mag nu tussen  8.00 uur en 20.00 uur  in horecazaken komen. Waar gaat hij zitten? En hoe opzichtig gaat hij dat doen? Wij gokken op Amsterdam-Zuid.

Supergitarist in een minuut.

Ook wel eens een gitaar tegen de muur geslagen omdat u die kxxakkoorden niet kon achterhalen? Dat probleem is voorbij. Chordify is de nieuwste technosite voor muziekliefhebbers.

Roofkapitalisten maken kinderen kapot

‘Slag om Nederland’ is een van de beste onderzoeksprogramma’s op tv. Gisteravond toonden de VPRO-journalisten aan dat een paar superkapitalisten de Nederlandse kinderopvang met een listige fusie-  en overnames tot grote hoogten wilden doen laten stijgen, maar daar kwam niks van terecht. De créche-keten zakt nu door d’r  hoeven met  een schuldmolensteen om de nek.

Matthijs Bouman pest ‘goudgekkies’

RTL-Z commentatir Mathijs Bouman gelooft in de waarde van geld en moet altijd een beetje lachen om bange goudmonetaristen. Dat zijn de schijterds van het kapitalisme, en ze zijn ook wraakzuchtig, merkt hij.

Hadewyuch Minis is cynische Rachel.

Een lagere stem, meer beleving en dus een andere Rachel. Hadewych Minis, een echte actrice, krijgt een plusje van Volkskrant-kreng Hein Janssen. ‘Hadewych vult de rol dieper in: krachtdadig, streng, cynisch bijna.’ (Volkskrant Papier)

En wanneer gaat Boogerd bekennen?

Danny Nelissen biechtte zijn doopverleden op bij Wilfred Genee. Prach-tv! Nelissen vertelde dat hij een bemoedigend sms’je van Michael Boogerd had gekregen. Wanneer gaat deze renner eens bekennen?